ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τσάνας: "Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή"

Τσάνας: "Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή"
INTIME SPORTS

Οι Κώστας Τσάνας και Αλέξανδρος Τζιόλης αναφέρθηκαν στην κατάκτηση της νίκης με την Φινλανδία και έκαναν λόγο για ένα καινούργιο ξεκίνημα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Φινλανδία το βράδυ της Παρασκευής (4/9, 21:45) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Κώστας Τσάνας έκανε λόγο για μια νέα αρχή της Εθνικής μας και εξέφρασε την πίστη του για νίκη απέναντι στους Σκανδιναβούς.

"Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για την ενδεκάδα. Επέλεξα να το κάνω αυτό για να έχω όλους τους παίκτες σε πλήρη ετοιμότητα για αύριο με την Φινλανδία. Θα διαμορφώσουμε το αγωνιστικό πλάνο με βάση τον αντίπαλο αλλά και τις συνθήκες του αγώνα", είπε αρχικά και συνέχισε για την Φινλανδία:

"Η Φινλανδία είναι μία ομάδα με καλή χημεία, καλά μονταρισμένη και με καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές της. Έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε".

Για την εικόνα της Ελλάδας και το τι έφταιξε ως τώρα, απάντησε: "Δεν είμαι αρμόδιος και δεν μπορώ να πω για το τι έγινε με τους προηγούμενους προπονητές. Εγώ κοιτάω τώρα τι συμβαίνει. Το τώρα και το τι γίνεται. Να αλλάξουμε την κατάσταση. Αυτό πρέπει να γίνει. Είμαι ικανοποιημένος από την προσήλωση και την συγκέντρωση των παικτών".

Για τον κόσμο, ανέφερε: " Ξέρουμε πως είναι μία δύσκολη κατάσταση. Θέλουμε τον κόσμο στα δύσκολα. Μαζί μας...".

Για τον στόχο της ομάδας και την προσπάθεια για την πρώτη νίκη, σχολίασε: "Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι για την πρώτη νίκη, που θα είναι και η απαρχή για μία πιο καλή πορεία στην συνέχεια".

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησε:

Για το πως βλέπει την συνέχεια της Εθνικής: "Από την φύση μου είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος. Δεν είμαστε μαθημένοι και συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις στην Εθνική. Σε αυτό που ζούμε τώρα. Όμως όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους".

Για το μήνυμά του για την Εθνική ομάδα: "Πρέπει να βρούμε ξανά την αυτοπεποίθησή μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε αύριο την Φινλανδία για να αρχίσουμε να μπαίνουμε στον σωστό δρόμο".

Για το αν φταίνε εξωαγωνιστικοί παράγοντες για την εικόνα της ομάδας: "Δεν είναι εξωαγωνιστικοί λόγοι για την εικόνα μας. Το κλίμα είναι πάντα καλό. Ήταν πάντα καλό και στα αποδυτήρια στην ομάδα γενικά και επειδή είμαι αισιόδοξος μπορεί να γυρίσει θετικά όλο αυτό. Αρκεί να έρθουν άμεσα τα αποτελέσματα που πρέπει".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ