ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τσάνας: "Να βρούμε τη δύναμη να βγούμε από τη δύσκολη θέση"

Τσάνας: "Να βρούμε τη δύναμη να βγούμε από τη δύσκολη θέση"

Ο Κώστας Τσάνας ευχαρίστησε την ΕΠΟ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του και μίλησε για το πως μπορεί να βγει η Εθνική Ελλάδος από την κρίση.

Όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ το μεσημέρι της Παρασκευής ο Κώστας Τσάνας θα οδηγήσει την Εθνική Ελλάδος στα ματς με τη Φινλανδία και τη Ρουμανία και θα αναλάβει το εθνικό συγκρότημα μέχρι να βρεθεί ο διάδοχος του Σέρχιο Μαρκαριάν.

Ο νεαρός προπονητής ευχαρίστησε την ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και στάθηκε στο πως θα μπορέσει να βγει από την κρίση που έχει περιέλθει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Ευχαριστώ θερμά την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για την Εθνική Ομάδα. Για να έχει αποτέλεσμα αυτή η μεγάλη προσπάθεια που αρχίζουμε, πρέπει όλοι να αντιληφθούμε σε ποια θέση βρισκόμαστε.

Πιστεύω ότι οι διεθνείς έχουν, πάνω απ’ όλους, τη δύναμη για να βγούμε από τη δύσκολη θέση. Αυτή τη δύναμη έχουν παίκτες που αντιμετωπίζουν την Εθνική ως πραγμάτωση των στόχων τους. Αυτή είναι και η δική μου φιλοσοφία. Διότι η Εθνική υπήρχε και θα υπάρχει ανεξάρτητα από το ποιοι είναι οι παίκτες της ή ο προπονητής της. Είναι πάνω από πρόσωπα».

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Κώστας Τσάνας είχε συνάντηση συνεργασίας με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κ. Γκιρτζίκη και με τον κ. Μαρκαριάν. Οι τρεις τους συζήτησαν για όλα όσα έπρεπε να ξέρει ο Κώστας Τσάνας για την Εθνική Ελλάδος.

Το Σάββατο ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος θα παρακολουθήσει τον αγώνα ΑΕΚ-Σεβίλη και την Κυριακή τον αγώνα Ολυμπιακός-Μπεσίκτας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ