ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τσάνας: "Δεν χωράνε πανηγυρισμοί και εφησυχασμός"

Τσάνας: "Δεν χωράνε πανηγυρισμοί και εφησυχασμός"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Τσάνας μιλώντας στους παίκτες για τον αντίπαλο της Εθνικής Νέων το Ουζμπεκιστάν στην φάση των "16", επεσήμανε πως πρέπει να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι και να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο για να έρθει η πρόκριση. Τι δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβός

Η Εθνική μας ομάδα των Νέων θα αντιμετωπίσει το Ουζμπεκιστάν στην φάση των "16" του Μουντιάλ και ο Κώστας Τσάνας έκανε μια πρώτη ομιλία στους Έλληνες διεθνείς.

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός επέστησε την προσοχή στους παίκτες, λέγοντας πως αν θέλουν όλοι να έρθει η πρόκριση τότε θα πρέπει να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

" Όπως έχουμε πει πολλές φορές, σε αυτή τη φάση δεν παίζει ρόλο το όνομα του αντιπάλου, αλλά η αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας. Τα νοκ-άουτ ματς μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης κρύβουν πολλές δυσκολίες και εκπλήξεις.

Οφείλουμε να διατηρήσουμε το δικό μας αγωνιστικό επίπεδο και να το βελτιώσουμε, αν θέλουμε να περάσουμε στα προημιτελικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χωράνε πανηγυρισμοί και εφησυχασμός", είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσάνας.

Κολοβός: "Είναι η δικαίωση των κόπων μας"

Στο μεταξύ νωρίτερα με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ο Δημήτρης Κολοβός εμφανίστηκε χαρούμενος, αλλά και δικαιωμένος για την επιτυχία της Εθνικής Νέων να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο της.

" Σίγουρα είναι μία μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας. Περιμέναμε την κλήρωση για να δούμε αν θα είμαστε στην πρώτη θέση, από την στιγμή που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη με την Παραγουάη.

Όταν μας είπαν ότι τελικά είμαστε πρώτοι υπήρξαν πανηγυρισμοί, γιατί πιστεύω ότι το αξίζαμε. Είναι η δικαίωση των κόπων μας".

Για την εικόνα της Εθνικής, αλλά και των αντιπάλων του ομίλου: " Η ομάδα έρχεται από πολύ μακριά και το σημαντικότερο είναι ότι είμαστε μία οικογένεια.

Πιστεύω ότι αξίζαμε την πρόκριση. Τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν όλα δύσκολα, αλλά εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι και γι' αυτό τα καταφέραμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ