ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τσάνας: "Δεν κερδίζεις εύκολα την Εσθονία"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Εθνική Ελλάδας EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Τσάνας μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για την ήττα (1-2) της Εθνικής Ελλάδας από το Βέλγιο, αλλά για το 0-0 με την Εσθονία, η οποία "δεν είναι ομάδα που την κερδίζεις εύκολα".

Ο συνεργάτης του Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική ομάδα, Κώστας Τσάνας μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την εμφάνιση κόντρα στο Βέλγιο και την συνέχεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Για τη συνέχεια της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και το μέλλον της Εθνικής:

“Μετά από μια ήττα ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Αυτό δίνει δύναμη για τη συνέχεια, ώστε να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο όπως κόντρα στο Βέλγιο που διαθέτει παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στην ελίτ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Υπήρχε κέρδος για την ομάδα, δεν είναι μόνο ο Τάσος Δώνης.

Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας πως η Εσθονία δεν είναι ομάδα που την κερδίζεις εύκολα. Παίζει καλή άμυνα και δυσκολεύει κάθε αντίπαλο. Από κει και πέρα, για το Βέλγιο είναι μία ομάδα που μπορεί να μεγαλώσει με άνεση τη διαφορά στο σκορ. Έχει πολλούς τρόπους ανάπτυξης και ποιοτικούς παίκτες οι οποίοι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο”.

Για την αντίδραση μετά την Εσθονία:

“Προσπαθήσαμε να είμαστε έτοιμοι για να μην φτάσουμε στο σημείο που είμαστε τώρα να εξαρτιόμαστε από άλλους αντιπάλους. Πρέπει να μείνουμε σε υψηλά στάνταρ όπως απέναντι στο Βέλγιο για τη συνέχεια και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Και πρέπει να υπογραμμίσουμε πως είμαστε μια ομάδα η οποία όταν λείπει ο Μήτρογλου και ο Τοροσίδης που είναι από τους κύριους εκφραστές μας επιθετικά, γίνεται πιο δύσκολο το έργο μας”.

Για τους παίκτες που καλούνται στην Εθνική:

“Ο Σκίμπε δείχνει εμπιστοσύνη στους παίκτες. Πάντα αυτά τα παιχνίδια που γίνονται τέτοια περίοδο είναι ένας γρίφος αφού πολλοί ποδοσφαιριστές μας δεν είναι ακόμα στην καλύτερη τους κατάσταση”.

Για την ομάδα των Ελπίδων:

Πρέπει να πούμε πως ο Δώνης και ο Ρέτσος είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην Ελπίδων. Το σημαντικό είναι τα παιδιά που είναι στην Ελπίδων, όχι μόνο να κληθούν αλλά να έχουν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους και να πρωταγωνιστεί. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος τους, όπως στα ξένα πρωταθλήματα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δώνης: "Στα 21 μου Εθνική, όνειρο και επίτευγμα"
Σταφυλίδης: "Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του κόσμου"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ