ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τριανταφυλλόπουλος: "Είναι πολύ όμορφες οι στίγμες"

Τριανταφυλλόπουλος: "Είναι πολύ όμορφες οι στίγμες"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος δηλώνει ότι η επιτυχία της Εθνικής U20 τον γεμίζει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Πράσινη" ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος αναφέρθηκε στα συναισθήματα του μετά την πρόκριση της Εθνικής U20 στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στην Τουρκία.

Αρχικά ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος τόνισε στην "Πράσινη":

" Όταν κοιτάς το μέλλον χάνεις το παρόν. Γενικά δεν μας αρέσουν τα λόγια και αυτή η νοοτροπία υπάρχει από την αρχή της προετοιμασίας. Είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε τον κύριο στόχο μας που ήταν η πρόκριση από τους ομίλους. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε για ό,τι καλύτερο. Δεν έχουμε προτιμήσεις στη φάση των νοκ άουτ ματς. Είμαστε μια οικογένεια και δουλεύουμε μαζί για να έχουμε καλό αποτέλεσμα.

Είναι πολύ όμορφες στιγμές. Για πρώτη φορά σε τέτοια διοργάνωση και βρισκόμαστε στις "16" καλύτερες ομάδες του κόσμου. Είναι κάτι που μας δίνει χαρά και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια".

Για τα στοιχεία των ομάδων που αντιμετώπισε η Εθνική:" Περισσότερο και λόγω χρόνου δουλέψαμε στην τακτική στο ματς με το Μεξικό στην πρεμιέρα. Με τις περγαμηνές που ήρθαν στο τουρνουά άπαντες τους θεωρούσαν φαβορί.

Καταφέραμε όμως να έχουμε εξαιρετική παρουσία και να τους μπλοκάρουμε. Αυτό που είδαμε από το Μεξικό σε σχέση με αυτό που ξέραμε ήταν στροφή 180 μοιρών. Και με την Παραγουάη είχαμε να κάνουμε με τεχνίτες. Το Μάλι ήταν εντελώς άναρχο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ