ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τουμπάκοβιτς: "Έχει έμπειρους παίκτες η Ελλάδα, μπορεί να προκριθεί"

Τουμπάκοβιτς: "Έχει έμπειρους παίκτες η Ελλάδα, μπορεί να προκριθεί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην Εθνική μας ομάδα και θυμήθηκε την περίοδο που ήταν προπονητής στην ΑΕΚ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής του Μαυροβουνίου, Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του φιλικού με την Εθνική μας, αναφέρθηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και θυμήθηκε την περίοδο που ήταν προπονητής στην ΑΕΚ και έκανε ταξίδι ακόμα και στην βομβαρδισμένη Γιουγκοσλαβία για φιλικό με την Παρτιζάν.

Για το αν η Ελλάδα μπορεί να πάει στο επόμενο Μουντιάλ και για το ματς, ανέφερε: "Η Ελλάδα έχει ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες. Έχει σοβαρές πιθανότητες να προκριθεί στο Μουντιάλ. Νομίζω πως αυτή η Ελλάδα περνάει. Χρειάζεται ακόμα δουλειά βέβαια και απόψ είδαμε μόνο κάτι που προετοιμάζεται και χρειάζεται να αναπτυχθεί.

Αυτό ισχύει και για μας. Πρωταρχικός στόχος μας ήταν να δούμε τους παίκτες να βγάλουμε συμπεράσματα. Η δική μας ομάδα σε σύγκριση με την Ελλάδα δεν έχει τόσους έμπειρους ποδοσφαιριστές. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί είχαμε φάσεις. Αυτά που θέλαμε, τα είδαμε στο αποψινό παιχνίδι.

Νομίζω ότι και η Ελλάδα είδε αυτά που ήθελε. Δεν ήταν έκπληξη σε εμάς ο τρόπος που έπαιξε ο αντίπαλος. Το 3-5-2 το έχουμε δει και σε άλλες ομάδες. Θέλουμε και εμείς να έχουμε μία φιλοσοφία και μία στρατηγική. Είχαμε προετοιμαστεί γι' αυτήν την διάταξη".

Για το αν αισθάνεται πικρία για το σύντομο πέρασμά του από την Ελλάδα, απάντησε: " Όχι, δεν νιώθω καμία πικρία. Είχα κάνει τότε μία συμφωνία αλλά μετά δεν έμεινα. Κάναμε και με την ΑΕΚ ένα ματς στην Σερβία. Έχω καλές αναμνήσεις και θεωρώ πως ο κ. Μελισσανίδης που είναι και σήμερα πρόεδρος, έπρεπε από τότε να είχε συνεχίσει στην ΑΕΚ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ