ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τοροσίδης: "Γίναμε η παλιά Εθνική, την πιστεύω στα δύσκολα"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ(Α) ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ(Α) ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Τοροσίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Τοροσίδης, που άνοιξε το σκορ απέναντι στο Γιβραλτάρ, υποστήριξε ότι η Εθνική έγινε η παλιά καλή ομάδα, αυτή που υπήρχε "μέχρι το Μουντιάλ του 2014".

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλης Τοροσίδης, έκανε το 1-0 απέναντι στο Γιβραλτάρ και βοήθησε στο να κατακτηθεί η νίκη και η πρόκριση στα μπαράζ του Μουντιάλ. Μετά το ματς είπε στην τηλεόραση του OTE για το πρόβλημα που αντιμετώπισε:

"Ήταν μια ψύξη, την είχα 3-4 μέρες πριν από τον αγώνα με την Κύπρο. Είχα ενοχλήσεις από το 20ό λεπτό. Έκανα ένεση στο ημίχρονο. Σήμερα αισθανόμουν καλύτερα, έπαιξα και νικήσαμε".

Για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ:

"Έτυχε να είμαι εγώ στη φάση του 32', όταν σκόραρα. Η γενική εικόνα, ήταν εικόνα ομάδας. Χάσαμε ευκαιρίες, αλλά το 4-0 είναι θετικό αποτέλεσμα. Να δούμε την κλήρωση και ό,τι γίνει.

Το καταφέραμε να γίνουμε η παλιά Εθνική, αυτή μέχρι το Μουντιάλ του 2014. Ξαναβρήκαμε την ταυτότητά μας. Αν το θέλει ο Θεός θα το καταφέρουμε να πάμε στη Ρωσία. Αν όχι, δεν πειράζει, μπαίνουμε σε γερές βάσεις για το Euro του 2020".

Για τα μπαράζ:

"Αν εμείς είμαστε 100% με αυτόν που θα μας έρθει, θα πάμε καλά. Την πιστεύω την Εθνική στα δύσκολα. Θέλουμε γεμάτο Καραϊσκάκη. Δεν είναι μόνο για εμάς. Η Εθνική θα περάσει για την Ελλάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τεσσάρα, μπαράζ και βλέπει Μουντιάλ η Εθνική!
Μανιάτης: "Ξαναγινόμαστε ομάδα, αξίζαμε τα μπαράζ"
Η κριτική των παικτών της Εθνικής
Μάνταλος: "Χύσαμε πολύ ιδρώτα, αλλά στο τέλος ανταμειφθήκαμε"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ