ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το μήνυμα του Ρανιέρι στον Τζαβέλλα

Το μήνυμα του Ρανιέρι στον Τζαβέλλα

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι μίλησε με τον Γιώργο Τζαβέλλα τον οποίο είχε και παίκτη στη Μονακό τονίζοντας του τους λόγους που τον άφησε εκτός της προεπιλογής για το ματς με τη Ρουμανία.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν θα καλέσει τον Γιώργο Τζαβέλλα για την πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Euro του 2016 με αντίπαλο τη Ρουμανία και τον ενημέρωσε τηλεφωνικά, ξεκαθαρίζοντας συνάμα πως θα είναι στα πλάνα του στη συνέχεια.

"Να ξέρεις ότι σε υπολογίζω. Απλά δεν είσαι τώρα στις επιλογές για τον αγώνα με τη Ρουμανία, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι.

Απλά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν σε προτίμησα. Δεν ήθελα να το μάθεις από τα Μέσα, γι' αυτό σου τηλεφώνησα", ήταν ορισμένα από τα λόγια του Κλάουντιο Ρανιέρι στον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, ο Κλάουντιο Ρανιέρι ήθελε να ξεκαθαρίσει στον Γιώργο Τζαβέλλα πως δεν θα είναι εκτός πλάνων του, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ιταλό προπονητή να μην υπολογίζει τον Ελληνα άσο.

Μάλιστα, κάποια εξ αυτών τόνιζαν πως αυτός ήταν που τον "τελείωσε" από τη Μονακό. Ο Ρανιέρι ξεκαθάρισε στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και τον θεωρεί σημαντικό κομμάτι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα προκριματική του Euro 2016.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ