ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το Twitter για τη νέα ήττα της Εθνικής

Το Twitter για τη νέα ήττα της Εθνικής
INTIME SPORTS

H Εθνική ομάδα ηττήθηκε στο Φάληρο από την Φινλανδία, έφτασε τις 4 σερί εντός έδρας ήττες και αποκλείστηκε και μαθηματικά από την τελική φάση του Euro 2016. Καταλαβαίνετε τι συνέβη στο Twitter.

Μοιάζει με ψέμα αλλά δεν είναι. Η Ελλάδα μετά τις Ρουμανία, Βόρειο Ιρλανδία, Νησιά Φερόε, έχασε και από την Φινλανδία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", συμπληρώνοντας 4 σερί ήττες εντός έδρας!

Χωρίς νίκη μετά από 7 συνολικά παιχνίδια στον όμιλο, η Εθνική μας ομάδα αποκλείστηκε από την τελική φάση του Euro 2016 και τα εναπομείναντα τρία παιχνίδια με Ρουμανία (εκτός), Ουγγαρία (εντός) και Βόρειο Ιρλανδία (εκτός) είναι καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα.

Όπως και τις προηγούμενες φορές, έτσι και τώρα, οι χρήστες του Twitter δεν ήθελαν και πολύ για να πάρουν μπρος. Αρκετοί μάλιστα είχαν... έμπνευση πριν καν ξεκινήσει η αναμέτρηση, αφού τους αρκούσε η αρχική ενδεκάδα της Εθνικής και οι παίκτες που ξεκίνησαν το ματς.

Μετά το τέρμα του Πογιάνπαλο στο 75ο λεπτό και το 0-1 για τους Φινλανδούς, άρχισε το... πάρτι. Και οι χρήστες του Twitter έβγαλαν σχεδόν όλους τους πρωταγωνιστές "στη σέντρα".





























































TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ