ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το όμορφο γκολ του Τσίγγου που χάρισε τη νίκη στην Εθνική Παίδων

Το όμορφο γκολ του Τσίγγου που χάρισε τη νίκη στην Εθνική Παίδων

Δείτε σε βίντεο το πανέμορφο τέρμα το οποίο σημείωσε ο Γιάννης Τσίγγος στη νίκη της Εθνικής Παίδων με 1-0 επί της Πολωνίας.

Η Εθνική Παίδων την Δευτέρα το βράδυ κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα της Πολωνίας και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση της στην τελική φάση. Η νίκη ήρθε μετά από ένα πανέμορφο γκολ του Γιάννη Τσίγκου ο οποίος στο 25' πέρασε τρεις αντιπάλους του μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα. Δείτε σε βίντεο το πανέμορφο γκολ του νεαρού άσου.

Ο Τσίγγος αγωνίζεται στο εξωτερικό και μάλιστα στην Σάλκε της οποίας είναι μέλος εδώ και δυο χρόνια. Η καταγωγή του είναι από την Πρέβεζα αλλά έχει γεννηθεί στην Γερμανία ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες της Αρμίνια Μπίλεφελντ. Στην ομάδα του αλλά και στην εθνική αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής Παίδων για τη σημαντική νίκη επί της Πολωνίας στον 4ο όμιλο της elite round για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2015.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ δηλώσεις έκαναν δύο εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα με τους Πολωνούς: Ο ταχύτατος φορ και «χρυσός» σκόρερΓιάννης Τσίγγοςκαι ο αμυντικός μέσοςΣπύρος Νάτσος, ο οποίος για τις ανάγκες της συγκεκριμένης αναμέτρησης αγωνίστηκε ως δεξί μπακ.

Γιάννης Τσίγγος: "Εξαργυρώσαμε την καλή μας εμφάνιση με νίκη"

«Αυτή τη φορά εξαργυρώσαμε την καλή μας εμφάνιση με νίκη, σε αντίθεση με την ισοπαλία της πρεμιέρας. Έχουμε δυνατό σύνολο και το σπουδαιότερο είναι ότι πατάμε γερά στα πόδια μας και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Το σημαντικότερο ματς είναι την Πέμπτη και θέλουμε να μείνουμε προσγειωμένοι ως τότε και να δουλέψουμε πάνω στα πλάνα των προπονητών μας»

Σπύρος Νάτσος: "'Εχουμε πάθος για την πρόκριση"

«Είμαστε ευχαριστημένοι για την έως τώρα πορεία μας, όμως όλα θα κριθούν τον αγώνα με τη Λευκορωσία. Έχουμε πάθος για την πρόκριση και θα επιδιώξουμε τη νίκη για να φέρουμε άλλη μια επιτυχία στη χώρα μας και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα έχει μόνο δουλειά, όταν με το καλό φέρουμε θετικό αποτέλεσμα την Πέμπτη θα έρθουν και οι πανηγυρισμοί».

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ