ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το οικονομικό κρίνει του Μαρκαριάν

Το οικονομικό κρίνει του Μαρκαριάν
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καραγκούνης ταξιδεύει για τη Μαδρίτη προκειμένου να συναντηθεί με τον Σέρχιο Μαρκαριάν. Τα δεδομένα στο οικονομικό κομμάτι και η ετοιμότητα του Ουρουγουανού για να αναλάβει άμεσα. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Η διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της Εθνικής ομάδας έχει καθυστερήσει αρκετά, αφού δεν είναι λίγος ο καιρός από τότε που ο Κλάουντιο Ρανιέρι αποτέλεσε παρελθόν. Εντούτοις, συνέβησαν πολλά στο ενδιάμεσο και δεν μπορούσε να τελειώσει το θέμα νωρίτερα, κάτι που φαίνεται πως θα συμβεί άμεσα.

Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει πάρει πάνω του την υπόθεση, εκείνος κάνει τα ραντεβού και τις διάφορες συζητήσεις, όμως τίποτα δεν μπορούσε να προχωρήσει με την ΕΠΟ "ακέφαλη" μετά την παραίτηση του Γιώργου Σαρρή από την προεδρία.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των Εθνικών ομάδων, ταξιδεύει για τη Μαδρίτη και θα έχει ραντεβού το πρωί της Παρασκευής (23/1) με τον Σέρχιο Μαρκαριάν, η περίπτωση του οποίου έχει προκριθεί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της "γαλανόλευκης".

Οι δυο πλευρές θα καθίσουν κάτω και θα θέσουν όλα τα θέματα επί τάπητος, με το οικονομικό να είναι ένα ζήτημα που δεν έχει συζητηθεί επί της ουσίας μέχρι τώρα και εκεί θα πρέπει να βρεθεί η "χρυσή τομή". Αν ο Ουρουγουανός προπονητής συμφωνήσει στα λεφτά, τότε το deal πρέπει να θεωρείται δεδομένο ανάμεσα στις δυο πλευρές, αλλιώς ο "Κάρα" θα κοιτάξει άμεσα άλλη λύση.

Την Τρίτη (20/1), είχε μια συνάντηση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, ο οποίος θα αναλάβει νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, προκειμένου να συζητήσουν για τα λεφτά που μπορούν να δοθούν. Η πρόταση δεν θα είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αλλά θα δοθεί στον Μαρκαριάν πολύ μεγάλο πριμ σε περίπτωση πρόκρισης στην τελική φάση του EURO στα γήπεδα της Γαλλίας το καλοκαίρι του 2016.

Αναφορικά με τον 71χρονο κόουτς, έχει πλήρη γνώση των όσων συμβαίνουν στην Εθνική μας ομάδα. Γνωρίζει τα πάντα για το ρόστερ, ξέρει ποιοι διεθνείς έχουν κληθεί, ποιοι είναι τραυματίες και γενικά την κατάσταση στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ έχει δει όλα τα ματς της ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και στα προκριματικά. Αν έρθει, θα είναι πλήρως "διαβασμένος".

Επαναλαμβάνουμε ότι τα βασικά κριτήρια της επιλογής του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού είναι η εμπειρία από αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, το να ταιριάζει η αγωνιστική φιλοσοφία του με το στυλ παιχνιδιού που μπορεί να υπηρετήσει η Εθνική μας, ενώ δεν θα είναι... μιας χρήσης. Εν ολίγοις, ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος στα προκριματικά, θα συνεχίσει την θητεία του.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ