ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Δώνη για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Δώνη για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος
Δώνης GEORGE M.MICHAEL

Ο Γιώργος Δώνης από τη στιγμή που είναι ελεύθερος από το ΑΠΟΕΛ αυτομάτως γίνεται το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος.

Η απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και το γεγονός ότι "κυκλοφορεί ελεύθερος" χωρίς κανέναν πλέον περιορισμό δίνει στον Έλληνα τεχνικό ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα ώστε να αποτελέσει τον διάδοχο του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος.

Άλλωστε ο Γιώργος Δώνης ήταν μια από τις επιλογές στην λίστα του Γιώργου Καραγκούνη μαζί με τον Άγγελο Αναστασιάδη όταν αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον Ιταλό προπονητή. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι τότε ο "Κάρα" έκανε μια επαφή με την πλευρά του Δώνη αλλά ο ίδιος έχοντας το μυαλό του αποκλειστικά στο ΑΠΟΕΛ εκείνη την περίοδο και τα ματς σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ δεν το συζήτησε περαιτέρω.

Πλέον όμως είναι ελεύθερος και θα μπορούσε να συζητήσει με την ΕΠΟ να αναλάβει την ηγεσία της Εθνικής Ελλάδος και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Άλλωστε δεδομένο ότι έχει περάσει ενάμιση μήνας από το διαζύγιο με τον Ρανιέρι και δεν έχει επέλθει συμφωνία με κάποιον άλλο ξένο τεχνικό το ενδεχόμενο να είναι Έλληνας ο διάδοχος του Ιταλού παίζει ακόμα και πιο δυνατά και ίσως ένας από τους ιδανικότερους συνδυασμούς θα ήταν η επιλογή στο πρόσωπο του Γιώργου Δώνη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ