ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το Ισραήλ νίκησε 1-0 την Ελλάδα και ξέφυγε στη βαθμολογία

Το Ισραήλ νίκησε 1-0 την Ελλάδα και ξέφυγε στη βαθμολογία
Γιαννούλης Τζάμπερ Ελλάδα Ισραήλ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική Ελπίδων άργησε να ξυπνήσει και γνώρισε την ήττα με 1-0 από το Ισραήλ στο Περιστέρι βλέποντας πλέον την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα να απομακρύνεται κατά 4 πόντους (VIDEO).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Εθνική μας να μπαίνει φοβισμένα στο παιχνίδι και να περιμένει τον αντίπαλο της πίσω από το κέντρο του γηπέδου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Ισραηλινοί να πιέσουν στην εστία του Μπάρκα που γενικότερα είχε πρόβλημα στις εξόδους στο παιχνίδι.

Στο 11' και το 28' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία της Ελλάδας με τον Λαβί και τον Νταβίντ, όμως την πρώτη φορά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ τη δεύτερη πήγε πάνω στα σώματα με τον Μπάρκα εξουδετερωμένο. Από εκείνο το σημείο και μετά η Ελλάδα ανέβασε στροφές. Στο 29' ο Γκλέιζερ έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Σιώπη, ενώ την ίδια τύχη είχε και μία κεφαλιά του Γούτα στο 44ο λεπτό, με τον Ισραηλινό γκολκίπερ να πετάγεται εντυπωσιακά στη γωνία του.

Πιο δυνατά το Ισραήλ, πίεσε στο τέλος η Εθνική

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και έχασαν μία καλή στιγμή με τον Γκόλντμπεργκ, όμως το σουτ του έπιασε ο Μπάργκας. Στο 63' ο Μαυρίας δεν μπόρεσε να πλασάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά την όμορφη πάσα του Σιώπη.

Δέκα λεπτά αργότερα οι Ισραηλινοί δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ σε μία απίστευτη φάση, όπου τρεις παίκτες από τη μικρή περιοχή απέτυχαν να σουτάρουν καλά! Ότι δεν κατάφεραν σε αυτή τη φάση το έκαναν στο 74'. Ο Τζάμπερ πέρασε υπέροχη μπαλιά στον Γκοζλάν και αυτός με πλασέ έκανε το 0-1.

Η Εθνική πίεσε στη συνέχεια και έχασε μία καλή στιγμή με τον Μαυρία. Ο Σιώπης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, όμως ο άσος της Φορτούνα μόνος σούταρε άουτ. Την ίδια τύχη είχε και ένα σουτ του Μασούρα από τη μικρή περιοχή. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την Ελλάδα να χάνει μην μπορώντας να πάρει πράγματα από τα μεγάλα της ονόματα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Νικοπολίδης): Μπάρκας, Βούρος, Γούτας, Ρισβάνης, Μαυρίας, Γιαννούλης, Τζανετόπουλος, Σιώπης, Δώνης (Μασούρας 76'), Βέργος (Κουλούρης 62'), Ιωαννίδης (Χαρίσης 46').

ΙΣΡΑΗΛ (Μπεναντό): Γκλέιζερ, Γκόλντμπεργκ, Κέλτγενς, Λαβί, Χασάμπι, Πέρετζ, Αταά, Ντάβιντοφ (Περέζ 67'), Ραιάν, Ούγκι (Γκοζλάν 60'), Νταβίντ (Σαγκάς 84').

Σκόρερ: 0-1(Γκοζλάν 74').

Κάρτες: Γούτας (κίτρινη 30'), Λαβί (κίτρινη 34'), Ραϊάν (κίτρινη 81').

Θυμηθείτε το live της αναμέτρησης Ελλάδα - Ισραήλ 0-1.

Η βαθμολογία του ομίλου

Το Ισραήλ νίκησε 1-0 την Ελλάδα και ξέφυγε στη βαθμολογία

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ