ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το γνώριζε από το Γιβραλτάρ για Χολέμπας ο Σκίμπε

Το γνώριζε από το Γιβραλτάρ για Χολέμπας ο Σκίμπε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίχαελ Σκίμπε δεν έπεσε από τα σύννεφα με την απόφαση του Χοσέ Χολέμπας να σταματήσει από την Εθνική, αφού ήταν ενήμερος από το... Γιβραλτάρ για την σκέψη του να σταματήσει. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Εσθονία και αφού η αποστολή της Εθνικής επέστρεψε στο ξενοδοχείο για να γευματίσει, ο Χοσέ Χολέμπας γνωστοποίησε την απόφασή του να σταματήσει από την Εθνική ομάδα. Κεραυνός εν αιθρία για τους ποδοσφαιριστές, που δεν περίμεναν την απόφαση του 32χρονου άσου, όχι όμως και του Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος γνώριζε ήδη την απόφαση του παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο Χολέμπας είχε μιλήσει στον προπονητή του από το Γιβραλτάρ και του είχε εκφράσει τις σκέψεις του. Επομένως, ο Σκίμπε εδώ και καιρό ήξερε ότι ο άσος της Γουότφορντ επρόκειτο να σταματήσει από την γαλανόλευκη και ίσως αυτό εξηγεί την συμπεριφορά του σε αυτά τα δυο ματς, όπου προτίμησε άλλους ποδοσφαιριστές για το αριστερό άκρο. Γνώριζε ήδη που θα πόνταρε για το μέλλον...

Πρώτα πήρε το λόγο και ο Σκίμπε και ευχαρίστησε τους παίκτες του, μοίρασε μπράβο για τη νίκη και την προσπάθεια, είπε περαστικά στους τραυματίες και τους ευχήθηκε καλή ανάρρωση και επιστροφή σε ένα μήνα για τις επόμενες υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αμέσως μετά πήρε το λόγο ο παίκτης και ανέφερε: "Είχα μιλήσει με τον κόουτς από το ματς με το Γιβραλτάρ, γιατί σκεφτόμουν να σταματήσω. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνω χώρο για τους νέους παίκτες. Σας εύχομαι καλή επιτυχία, τα καλύτερα σε όλους και ελπίζω να προκριθούμε στο Μουντιάλ της Ρωσίας".

Ο Σκίμπε ευχαρίστησε τον Χολέμπας για την προσφορά του και μετά ένας ένας οι διεθνείς μας του έδωσαν το χέρι και του ευχήθηκαν καλή τύχη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βόμβα Χολέμπας: Σταματάει από την Εθνική!
Εθνική όπως πρέπει να είναι με Σκίμπε
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ