ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το γκολ του Παπασταθόπουλου στο Maksimir

Greece's Sokratis Papastathopoulos (19) scores the opening goal of his team during the World Cup qualifying play-off first leg soccer match between Croatia and Greece at Maksimir Stadium in Zagreb, Thursday Nov. 9, 2017. (AP Photo/Darko Bandic)
Greece's Sokratis Papastathopoulos (19) scores the opening goal of his team during the World Cup qualifying play-off first leg soccer match between Croatia and Greece at Maksimir Stadium in Zagreb, Thursday Nov. 9, 2017. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Δείτε σε βίντεο το γκολ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο "Maksimir", με το οποίο η εθνική μας μείωσε το σκορ κόντρα στους Κροάτες.

Με την Κροατία να έχει πάρει ισχυρό προβάδισμα στο πρώτο ματς των μπαράζ από το 19', όταν με τον Κάλινιτς προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στην Ελλάδα, ήταν ξεκάθαρο ότι η εθνική μας χρειαζόταν γρήγορα ένα γκολ για να ξαναμπεί στο ματς.

Και το βρήκε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη, ο Παπασταθόπουλος νίκησε στον αέρα τον Λόβρεν και παρά την προσπάθεια του Βίντα, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Σούμπασιτς, με την Ελλάδα να μειώνει το σκορ στο "Maksimir" (2-1).

Δείτε το βίντεο:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ