ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα γκολ στο Ελλάδα - Κροατία

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ελλάδα, Κροατία EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα γκολ που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στην Κροατία, στο Μάξιμιρ, στο πλαίσιο των μπαράζ για το Μουντιάλ της Ρωσίας. (VIDEOS)

Πολύ κακό ξεκίνημα για την Εθνική Ελλάδας στο Μάξιμιρ απέναντι στην Κροατία. Στο 11' ο Καρνέζης ύστερα από πολύ σημαντικό λάθος (κακό κοντρόλ από γύρισμα του Τζαβέλλα) ανέτρεψε τον Κάλινιτς και ο Μόντριτς στο 13' έκανε το 1-0.

Στο 19ο λεπτό οι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο γκολ. Ο Στρίνιτς από αριστερά έκανε το γύρισμα, ο Μανιάτης δεν μπόρεσε να τον κόψει, ο Κάλινιτς εντελώς μόνος του στη μικρή περιοχή, έπιασε τακουνάκι και έκανε το 2-0.

Η Εθνική Ελλάδας κατόρθωσε όμως να ξαναμπεί στο ματς. Στο 30' ο Παπασταθόπουλος έπιασε την κεφαλιά, νίκησε τον Λόβρεν στον αέρα και έκανε το 2-1.

Η αμυντική λειτουργία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν ήταν καθόλου καλή, με αποτέλεσμα στο 34' η "γαλανόλευκη" να δεχτεί και τρίτο γκολ. Ο Μπρόζοβιτς έδωσε δεξιά στον Βρσαλκο που ήταν εντελώς μόνος του από δεξιά, έβγαλε τη σέντρα στο 2ο δοκάρι και ο Πέρισιτς, επίσης αμαρκάριστος, μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 49' οι Κροάτες έβαλαν και 4ο γκολ. Γέμισμα του Μόντριτς στην περιοχή, λάθος του Σταφυλίδη, ο Βρσάλκο έδωσε στον Κράμαριτς που σε κενή εστία προ του Ρέτσου έκανε το 4-1.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ