ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το δοκάρι του Φορτούνη με τη Βοσνία

Φορτούνης

Το δοκάρι του Φορτούνη με τη Βοσνία

Ο Κώστας Φορτούνης έχασε μοναδική ευκαιρία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για την Εθνική, στο 55', όταν το σουτ που επιχείρησε κόντρα στη Βοσνία πήγε στο δεξί δοκάρι, με την παρέμβαση του Μπέγκοβιτς. (VIDEO).

Ένα καταπληκτικό σουτ "έπιασε" μακριά έξω από την περιοχή της Βοσνίας ο Κώστας Φορτούνης, στο 55' του αγώνα της Εθνικής, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Ο Μπέγκοβιτς ίσα, ίσα που κατάφερε να την ακουμπήσει και να τη στείλει στο δεξί του δοκάρι.

 

 
SHARE:

BEST OF NETWORK

1821: Όσα δεν μας έμαθε το σχολείο

Η μαύρη σελίδα της επανάστασης, η 25η Μαρτίου 1821 μια μέρα που δεν συνέβη στην πραγματικότητα τίποτε, ο μύθος του "κρυφού σχολειού" και ο ρόλος της επίσημης εκκλησίας στον ξεσηκωμό των Ελλήνων

Οι Ελληνίδες που ξέρουν από εξωτικές παραλίες Survivor

Χρειάζεται προπόνηση και εμπειρία για να αντέξεις στο συνδυασμό ανελέητου ήλιου, λευκής άμμου και καρύδας. Τα παρακάτω κορίτσια είναι έτοιμα και θαρραλέα.

25η Μαρτίου: 30 χρόνια από την πιο αμήχανη δοξολογία

25 Μαρτίου 1987: Όταν η Ιεραρχία άφησε μόνο έναν εφημέριο στην Μητρόπολη για την επίσημη δοξολογία και γιόρτασε ξεχωριστά την Εθνική Επέτειο (video)

Μερικές αλήθειες που δεν ήξερες για το 1821

Ο συγγραφέας του 'Τα Ψιλά Γράμματα της Ιστορίας', Θεόδωρος Παναγόπουλος, αμφισβητεί όσα γράφουν τα σχολικά βιβλία της ιστορίας για την Επανάσταση.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24