ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τιμή στον Ρεχάγκελ

Τιμή στον Ρεχάγκελ
INTIME SPORTS

Ξεχωριστή σημασία θα έχει το φιλικό με τον Καναδά στο "AEL FC ARENA" την Τετάρτη(9/2-17:00) καθώς λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, η ΕΠΟ θα βραβεύσει τον πρώην τεχνικό της "γαλανόλευκης", Ότο Ρεχάγκελ.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής ο οποίος οδήγησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του με την κατάκτηση του EURO 2004, αναμένεται να εισπράξει το χειροκρότημα από τους Έλληνες φιλάθλους στο νέο γήπεδο της ΑΕΛ για την προσφορά του.

Ο Γερμανός τεχνικός θα λάβει ένα αντίγραφο της Ακρόπολης και ένα μεγάλο κάδρο που θα απεικονίζει τον ίδιο να κρατά το κύπελλο του EURO, ως ελάχιστη αναγνώριση της μεγάλης του προσφοράς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά περίπου επτά μήνες μετά την αποχώρηση του από την Εθνική ομάδα με την ολοκλήρωση της τελικής φάσης του Μουντιάλ στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής.

Ήταν η τρίτη μεγάλη διοργάνωση στην οποία οδήγησε ο Ότο Ρεχάγκελ τη "γαλανόλευκη" και η πρώτη σε τελική φάση του Μουντιάλ καθώς δεν τα είχε καταφέρει στην πρώτη...απόπειρα το 2006.

Σε σχέση με το έπος του 2004 από εκείνη την ομάδα στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας βρίσκονται σήμερα οι Χαλκιάς, Καραγκούνης, Κατσουράνης και Καφές.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ