ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τιμή και χαρά για τους πέντε ρούκι της Εθνικής

Τιμή και χαρά για τους πέντε ρούκι της Εθνικής

Πέντε νέα πρόσωπα συμπεριέλαβε στις κλήσεις του για το ματς με τη Βοσνία ο Μίκαελ Σκίμπε και οι Δώνης, Ρέτσος, Κουρμπέλης, Λυκογιάννης και Γιαννιώτης μίλησαν για την παρουσία τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Πέντε νέα πρόσωπα, κάτι το οποίο δεν είναι συνηθισμένο, κάλεσε ο Μίκαελ Σκίμπε στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος για το ματς με τη Βοσνία. Ο λόγος για τους Δώνη, Ρέτσο, Κουρμπέλη, Λυκογιάννη και Γιαννιώτη.

Και οι πέντε ποδοσφαιριστές μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ για την παρουσία τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και το παιχνίδι με την Βοσνία σημειώνοντας όλοι την χαρά και την τιμή που τους έγινε να φορέσουν το εθνόσημο αγωνιζόμενοι με την Εθνική Ανδρών.

Οι πέντε ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών από τον κ. Μίκαελ Σκίμπε ενόψει του αγώνα της «γαλανόλευκης» με την Βοσνία Ερζεγοβίνη για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018 μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ:

Παναγιώτης Ρέτσος: "Προνόμιο και ευθύνη"

«Νιώθω μεγάλη χαρά για την κλήση μου στην Εθνική Ανδρών. Το να έχει ένας ποδοσφαιριστής τη δυνατότητα να αγωνιστεί με το εθνόσημο, αποτελεί προνόμιο, όμως παράλληλα και μεγάλη ευθύνη. Θα προσπαθήσω, με την αγωνιστική και την εξωαγωνιστική συμπεριφορά μου, να ανταποκριθώ στις προσδοκίες».

Τάσος Δώνης: "Να δείξω ότι είμαι έτοιμος"

«Νιώθω πολύ χαρούμενος. Εξ αρχής η κλήση μου στην Εθνική Ανδρών ήταν ένας πολύ μεγάλος στόχος για μένα. Τα κατάφερα χάρη στη σκληρή δουλειά και πηγαίνοντας καλά με την ομάδα μου. Αυτό που επιθυμώ τώρα είναι να δώσω το 100% των δυνάμεών μου στις προπονήσεις και να δείξω ότι είμαι έτοιμος και για το ματς στην Βοσνία».

Μπάμπης Λυκογιάννης: "Όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή"

«Είναι όνειρο για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στην Εθνική Ανδρών. Είναι και δικό μου και τώρα πραγματοποιείται. Έχω αγωνιστεί για όλες τις Εθνικές Ομάδες και είμαι περήφανος για αυτό. Ευχαριστώ τον κ. Σκίμπε για την κλήση του και ελπίζω να δικαιώσω και τον προπονητή και τους συνεργάτες του για την επιλογή μου. Υπόσχομαι να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πετύχει η Εθνική τους στόχους της».

Ανδρέας Γιαννιώτης: "Μεγάλη τιμή για κάθε παίκτη"

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση μου στην Εθνική Ανδρών. Άλλωστε για κάθε ποδοσφαιριστή αποτελεί μεγάλη τιμή να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σκίμπε που μου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω ένα από τα ποδοσφαιρικά μου όνειρα. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης την οικογένεια του Πανιωνίου που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και μέσω της καταπληκτικής φετινής πορείας να ανοίξει για εμένα η πόρτα της Εθνικής Ανδρών».

Δημήτρης Κουρμπέλης: "Με γεμίζει χαρά και ευθύνη"

«Είμαι πολύ περήφανος για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Ήταν κάτι που πάντοτε είχα στην άκρη του μυαλού μου, όμως τώρα που συνέβη πραγματικά με γεμίζει χαρά, αλλά ταυτόχρονα κι ευθύνη. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και τιμή για μένα και ανυπομονώ να βρεθώ με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου.

Ξέρω πως η Εθνική ομάδα είναι σαν μια οικογένεια και χαίρομαι που θα γίνω μέλος της. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ και όπως μου ζητηθεί σ’ αυτήν την κρίσιμη προκριματική φάση και στα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΕΚΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Για το Σάββατο 3/6 είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδος για τον αγώνα εναντίον της Βοσνίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9/6 στη Ζένιτσα.

Από την Πέμπτη όμως κάποιοι διεθνείς έχουν ξεκινήσει προπονήσεις με το τεχνικό επιτελείο και την Παρασκευή το πρωί βρέθηκαν στον Άγιο Κοσμά έντεκα διεθνείς οι οποίοι ήταν οι: Καπίνο, Ρέτσος, Φορτούνης, Δώνης, Μανιάτης, Τζιόλης, Σταφυλίδης, Βέλλιος, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας και Τοροσίδης.

Η πρώτη προπόνηση των διεθνών ποδοσφαιριστών είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο τις 17:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και θα είναι κλειστή.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ