ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τι τους ζήτησε ο Σκίμπε στα αποδυτήρια

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CYPRUS - GREECE / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΚΙΜΠΕ(Α) ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CYPRUS - GREECE / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΚΙΜΠΕ(Α) ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μίχαελ Σκίμπε μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του στα αποδυτήρια για την πρόκριση στα μπαράζ, αλλά βάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και δεν εφησυχάζει.

Από την συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του ως νέου προπονητή της Εθνικής ομάδας, ο Μίχαελ Σκίμπε είχε οριοθετήσει τον στόχο της γαλανόλευκης, που δεν ήταν άλλος από την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας το επερχόμενο καλοκαίρι.

Η παρουσία του Βελγίου στον όμιλο δεν άφηνε και πολλά περιθώρια για κάτι παραπάνω από την 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ και ο μεγάλος αντίπαλος ήταν η Βοσνία. Όπερ εγένετο, αφού η Εθνική πήρε δίκαια την 2η θέση και διεκδικεί την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο μίνιμουμ στόχος επιτεύχθηκε, αλλά ο Σκίμπε θέλει και το βήμα παραπάνω.

Στα αποδυτήρια μετά το φινάλε του αγώνα με το Γιβραλτάρ και τη νίκη με 4-0, ο ομοσπονδιακός τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά κρατάει χαμηλά την μπάλα. Τους είπε ότι υπάρχει και συνέχεια, ότι έχουν να δώσουν δυο αγώνες μπαράζ τον προσεχή Νοέμβριο και ότι επιτυχία θα είναι αν περάσουν στο Μουντιάλ.

Όπως τους είπε, έγινε το πρώτο βήμα, αλλά πρέπει να γίνει και το επόμενο, που δεν είναι άλλο από την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Ο ίδιος δεν μένει στις δάφνες των μπαράζ, ξέρει ότι επιτυχία θα είναι η πρόκριση και αυτό προσπάθησε να περάσει στους παίκτες του. Γι' αυτό και δεν υπήρχαν τυμπανοκρουσίες, ούτε ήθελε να καταλάβουν ότι πέτυχαν κάτι και τέλος.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική θα μπει στο γκρουπ των αδυνάτων και θα παίξει με μια εκ των Ιταλία, Κροατία, Ελβετία και Δανία, ενώ οι αγώνες γίνονται 9-11 Νοεμβρίου και 12-14 του ίδιου μήνα. Πέρα από την κλήρωση για τον αντίπαλο στις 17 Οκτωβρίου (17:00), θα γίνει και κλήρωση για την σειρά των παιχνιδιών.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ