ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τι γράφει ο βελγικός Τύπος

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τι γράφουν οι βελγικές ιστοσελίδες για την ισοπαλία με την Ελλάδα (1-1) στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο γκολ του Ρομελού Λουκακού που έσωσε το Βέλγιο στάθηκαν οι ιστοσελίδες της χώρας, μετά από το 1-1 με την Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Τι γράφει ο βελγικός Τύπος

Sportza.be: "Ένα τελείωμα κλάσης του Λουκακού έσωσε έναν πόντο κόντρα στην ψυχωμένη Ελλάδα"

Τι γράφει ο βελγικός Τύπος

Sport.be: "Ο Λουκακού απέτρεψε οδυνηρή ήττα από την Ελλάδα. Οι Κόκκινοι Διάβολοι κατάφεραν να αποφύγουν εντός έδρας ήττα έκπληξη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ελλάδα έμοιαζε να φεύγει με τη νίκη 1-0 από τις Βρυξέλλες, αλλά ο Ρομελού Λουκακού ακύρωσε στα τελευταία λεπτά το γκολ του Μήτρογλου".

Τι γράφει ο βελγικός Τύπος

Sport Foot Magazine: "Οι Κόκκινοι Διάβολοι, έχοντας στερηθεί τους οργανωτές Εντέν Αζάρ και Κέβιν ντε Μπρούινε και όντας πίσω για ώρα στο σκορ από την Ελλάδα, έδωσαν την παρτίδα (1-1) χάρη στον Ρομελού Λουκακού, παραμένοντας στην πρώτη θέση του 8ου ομίλου το Σάββατο στις Βρυξέλλες".

Τι γράφει ο βελγικός Τύπος

Dernieure Heure: "Οι Κόκκινοι Διάβολοι κυριάρχησαν για μεγάλο διάστημα τον αγώνα. Ακόμα και μετά από την αποβολή του Ταχτσίδη, οι Βέλγοι δεν είχαν έμπνευση. Χρειάστηκε ένα γκολ του Λουκακού στα τελευταία λεπτά για να πάρουν έναν πόντο".

Τι γράφει ο βελγικός Τύπος

Sportwereld: "Οι Κόκκινοι Διάβολοι κατάφεραν οριακά να αποφύγουν την ήττα από την Ελλάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Μήτρογλου έκανε την έκπληξη κι έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά αμέσως μετά από την ανάπαυλα, αλλά ο φορμαρισμένος Ρομελού Λουκακού έδωσε στους Βέλγους τον πόντο (και την πρωτιά του ομίλου) δύο λεπτά πριν από το τέλος, με μία όμορφη ισοφάριση".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ