ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κρίσιμο ραντεβού Γκιρτζίκη - Καραγκούνη

Κρίσιμο ραντεβού Γκιρτζίκη - Καραγκούνη
INTIME SPORTS

Το μεσημέρι της Τετάρτης (28/1), θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη με τον Γιώργο Καραγκούνη και θα συζητήσουν για τις επαφές που έχει κάνει ο "Κάρα".

Ο Γιώργος Καραγκούνης επέστρεψε από την Μαδρίτη, όπου είχε συνάντηση με τους Σέρχιο Μαρκαριάν και Μίτσελ, ούτως ώστε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους και να συζητήσει σχετικά με το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής μας ομάδας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (28/1), θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο ραντεβού του "Κάρα" με το νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη και εκεί θα τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα σχετικά με τους προπονητές που είναι στην "γαλανόλευκη" λίστα (π.χ. χρήματα και προσόντα του καθενός), προτού πάει το θέμα στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και ληφθεί η τελική απόφαση.

Βέβαια, η συνάντηση δεν θα αφορά μόνο τον Ουρουγουανό και τον Ισπανό προπονητή, αλλά και τις άλλες συζητήσεις που έχει κάνει ο "τυπάρας" μέχρι στιγμής και αφορά μεταξύ άλλων και Έλληνες προπονητές.

Το ραντεβού των δυο ανδρών δεν προεξοφλεί κάτι, διότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί από τον Καραγκούνη να πραγματοποιήσει και άλλες συναντήσεις, διότι δεν θα ικανοποιούν επαρκώς τα συγκεκριμένα ονόματα τον ισχυρό άνδρα της ΕΠΟ

Τα πάντα είναι ανοιχτά αυτή την στιγμή, διότι μπορεί ο Γιώργος Καραγκούνης να έχει εξουσιοδοτηθεί να κάνει τις συναντήσεις και να μιλήσει με τους υποψήφιους προπονητές, όμως δεν είναι αυτός που θα αποφασίσει. Ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα ακούσει τις προτάσεις, θα θέσει τα ονόματα στα μέλη του συμβουλίου και θα παρθεί η όποια απόφαση.

Πάντως, θα πρέπει να τονιστεί ότι ακόμα δεν έχει οριστεί το πότε θα γίνει το Δ.Σ., όπερ σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή. Πάντως, στόχος είναι να κλείσει ο νέος προπονητής όσο γίνεται πιο σύντομα, προκειμένου να έχει χρόνο να μελετήσει καλά την ομάδα και τους αντιπάλους της στα προκριματικά του EURO 2016, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Ουγγαρία στις 29/3 στη Βουδαπέστη για την 5η αγωνιστική.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ