ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Την Κυριακή με Σκωτία η Εθνική Παίδων

Την Κυριακή με Σκωτία η Εθνική Παίδων

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων για την αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Σκωτίας, την Κυριακή, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2015.

Την Κυριακή 10 Μαΐου, η Εθνική Παίδων αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Σκωτίας για τη δεύτερη αγωνιστικής των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, του 2015.

Το κρίσιμο ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαΐου και ώρα 17:00 στο Sozopol Stadium, με διαιτητή τον Πολωνό, Πάβελ Ραζκόφσκι. Στον άλλο αγώνα του 3ου ομίλου παίζουν την ίδια ημέρα Ρωσία-Γαλλία στις 16:00, στο Σλίβεν.

Η ελληνική ομάδα, που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην πρεμιέρα με τη Ρωσία, θα επιδιώξει τη νίκη κόντρα στους Σκωτσέζους (0-5 από Γαλλία) για να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Θετικό είναι το γεγονός ότι στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Βασίλη Γεωργόπουλου θα είναι και οι 18 παίκτες της αποστολής.

"Κάναμε μια καλή προσπάθεια στην πρεμιέρα με τη Ρωσία, όμως στο ματς με τη Σκωτία η νίκη είναι απαραίτητη για να μας κρατήσει μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα.

Η Σκωτία είναι δυνατή αντίπαλος και παίζει το κλασικό βρετανικό ποδόσφαιρο. Δεν υποτιμούμε κανέναν, οφείλουμε, όμως, να παίξουμε βάσει του δικού μας σχεδίου και αν το κάνουμε αυτό θα έχουμε αυξημένες πιθανότητες για τη νίκη. Όλοι μας θέλουμε πολύ να συνεχίσουμε στο τουρνουά. Είναι η πρώτη μας φορά σε μεγάλη διοργάνωση και είναι τιμή μας που εκπροσωπούμε την Ελλάδα σε αυτή", υποστήριξε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, ο Στέργιος Δοδοντσάκης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ