ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Την Κυριακή επιστρέφει Ουρουγουάη ο Μαρκαριάν

Την Κυριακή επιστρέφει Ουρουγουάη ο Μαρκαριάν
Μαρκαριάν INTIME SPORTS

Η Εθνική Ελλάδος θα παραταχθεί με νέο τεχνικό απέναντι στους Φινλανδούς και τους Ρουμάνους. Την Κυριακή (9/8) επιστρέφει στην Ουρουγουάη ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Πολλές οι προτάσεις για τον διάδοχό του. Τι ισχύει με Καραγκούνη.

Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι δεδομένα αρνητικό. Η απόφαση του Σέρχιο Μαρκαριάν να αποχωρήσει από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι ειλημμένη και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να την αλλάξει.

Ίσα, ίσα που ο έμπειρος κόουτς θα επιστρέψει στην πατρίδα του, την Ουρουγουάη, την προσεχή Κυριακή (9/8). Η Εθνική Ελλάδος κοντράρεται στις 4 Σεπτεμβρίου, δηλαδή σε λιγότερο από ένα μήνα, με τη Φινλανδία και τρεις ημέρες μετά με τη Ρουμανία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016 και ακόμη δεν είναι βέβαιο ποιος θα κάθεται στον πάγκο.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να πορευτεί η Εθνική με υπηρεσιακό προπονητή κόντρα στους Σκανδιναβούς και τους Ρουμάνους, την ίδια ώρα που οι προτάσεις που καταφθάνουν στην ομοσπονδία για τον διάδοχο του Ουρουγουανού είναι ουκ ολίγες, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι ακριβές περιπτώσεις, τις οποίες η ΕΠΟ δεν μπορεί να καλύψει. Μένει να φανεί αν τελικά η ΕΠΟ θα πάει σε μια επιλογή τεσσάρων αγώνων ή με ορίζοντα 2,5 ετών, δηλαδή να συμφωνήσει με προπονητή και για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Σαφέστατα και δεν είναι μια εύκολη και απλή επιλογή, αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα λάθη.

Στο θέμα του Καραγκούνη οριστική εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί. Ο "Κάρα" παραμένει ανενεργός και είναι πολύ πιθανό στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής (7/8) να επισημοποιηθεί το τέλος της συνεργασίας. Υπάρχει βέβαια το θέμα της αποζημίωσής του, ύψους 300.000 ευρώ, καθώς ως τώρα δεν έχει παραιτηθεί, όπερ σημαίνει ότι πρέπει να υπάρξει λύση. Ο "Κάρα", ύστερα απ' όλα έχουν συμβεί, δεν έχει μέλλον στην ομάδα, ούτε μπορεί εύκολα να γεφυρωθεί το όποιο χάσμα, όμως το οικονομικό αποτελεί "αγκάθι" και δεν είναι κάτι αμελητέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τελειώνουν οι Μαρκαριάν και Καραγκούνης

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ