ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Την 1η Σεπτεμβρίου το φιλικό της Εθνικής με την Ολλανδία

Την 1η Σεπτεμβρίου το φιλικό της Εθνικής με την Ολλανδία
Σκίμπε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν την 1η Σεπτεμβρίου (21:45) σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει της έναρξης των προκριματικών του Μουντιάλ.

Με την Ολλανδία θα κοντραριστεί η Εθνική μας ομάδα σε φιλικό αγώνα, κάτι που είχε γράψει το Sport24.gr από τις 6 Μαΐου. Ο αγώνας θα γίνει τελικά την 1η Σεπτεμβρίου ενόψει της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Η "γαλανόλευκη" έχει να παίξει ακόμα με Αυστραλία δυο φορές και με τη Ρωσία.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Αϊντχόφεν με ώρα έναρξης 21:45 και θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον ομοσπονδιακός μας προπονητή, Μίχαελ Σκίμπε, να τσεκάρει την ετοιμότητα των παικτών του απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, μιας και θέλει να δει την Εθνική έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια, αφού δεν έχει κρύψει ότι στόχος είναι η πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά:

"Την Ολλανδία θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ανδρών την 1η Σεπτεμβρίου 2016 σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Αϊντχόφεν με ώρα έναρξης 21:45 Ελλάδας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ