ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Θετικά δείγματα και πάλι η Εθνική Νέων στο 1-1 με την Τουρκία

Θετικά δείγματα και πάλι η Εθνική Νέων στο 1-1 με την Τουρκία

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Τουρκίας στο δεύτερο φιλικό των δυο ομάδων που διεξήχθη την Πέμπτη το μεσημέρι στα Σπάτα.

Θετικά δείγματα παρουσίασε και στο δεύτερο φιλικό με την Τουρκία η Εθνική Νέων με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δη στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαν αρκετές καλές στιγμές για να πετύχουν δυο και τρία γκολ.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ελληνική ομάδα χάθηκε στο 13'. Οι παίκτες του Γκούμα βγήκαν στην επίθεση από τα αριστερά με τρεις πάσες, η μπάλα κατέληξε στον Καμπέτση ο οποίος επιχείρησε το σουτ από καλή θέση αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά.

Έξι λεπτά αργότερα ο Καμπέτσης και πάλι έκανε ωραία ενέργεια, πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ αλλά υπό την πίεση των αμυντικών σούταρε άουτ. Η εθνική Ελλάδας συνέχισε να έχει την υπέροχη και να μην νιώθει πίεση έως το 34' όταν η Τουρκία στην πρώτη της καλή στιγμή άνοιξε το σκορ.

Ο Ακτιούρκογλου πήρε την μπάλα κεντρικά έξω από την περιοχή του πέρασε δυο αντιπάλους και σούταρε συρτά για το 0-1.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντέδρασε άμεσα και στο επόμενο λεπτό ισοφάρισε. Ο Ζαχαρός μεταβίβασε όμορφα στον Καμπέτση που με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές των δυο προπονητών αλλά και η κούραση από το παιχνίδι της Τρίτης επηρέασαν την απόδοση των δυο ομάδων που δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά η μια την εστία της άλλης.

Τόσο η Ελλάδα όσο και η Τουρκία απείλησαν μόνο με κάποιες στημένες φάσεις και λάθος απομακρύνσεις με τους φιλοξενούμενους να έχουν την καλύτερη στιγμή στο δεύτερο μέρος αλλά να μην την εκμεταλλεύονται λίγα λεπτά πριν το φινάλε του ματς.

ΕΛΛΑΔΑ: Καπετάνος (46’ Κίναλης), Φουάσης, Παπαδογιωργάκης (46’ Πανουργιάς), Μίγγος (74’ Σαχπαζίδης), Βρουσάι (74’ Βαλμάς), Μπούσης, Έππας (61’ Λάμπρου), Καμπέτσης (69’ Μπούρας), Ζαχαρός (69’ Μπουζούκης), Οικονομίδης (61’ Τζοβάρας), Πανάγου.

ΤΟΥΡΚΙΑ:Μπαγιντίρ, Ισίκ (21' Κοτσακλί), Τζοσκούν, Ακάν, Ζορμπά, Καχραμάν, Τσανκαγιά, Γκιουνές, Καρατάς, Ακτιούρκογλου, Σαχίν.

ΕΙΔΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΚΙΜΠΕ

Όπως και την Τρίτη έτσι και το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μίκαελ Σκίμπε βρέθηκε στα Σπάτα και παρακολούθησε την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες. Μαζί του φυσικά ήταν ο συνεργάτης του Κώστας Τσάνας.

Στο Δημήτρης Δημητρίου βρέθηκε επίσης και ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης αλλά και ο Στράτος Αποστολάκης όπως ακόμη και ο Ανδρέας Νινιάδης καθώς και ο Τόνι Σαβέφσκι αλλά και πλήθος σκάουτ. Επίσης στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και πολλά μικρά παιδιά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ