ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τέλος από Μονακό και καταφθάνει ο Ρανιέρι

Monaco's Italian coach Claudio Ranieri gestures during the French L1 football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Monaco (ASM), on September 22, 2013 at the Parc des Princes stadium in Paris.  AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA
Monaco's Italian coach Claudio Ranieri gestures during the French L1 football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Monaco (ASM), on September 22, 2013 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA AFP

Όπως αναφέρει το France Football, ο Κλάουντιο Ρανιέρι αποδεσμεύτηκε από τη Μονακό, λαμβάνοντας 4,5 εκ. ευρώ και πλέον υπογράφει στην Εθνική ομάδα, έχοντας συμφωνήσει με την ΕΠΟ.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η ανακοίνωση του Κλάουντιο Ρανιέρι από την ΕΠΟ, αποτελώντας τον διάδοχο του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Όπως αναφέρει το France Football, ο Ιταλός προπονητής θα λάβει 4,5 εκ. ευρώ από τη Μονακό, ώστε να αποδεσμευτεί και τυπικά και ανοίγει ο δρόμος για το deal με την ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην διοίκηση της γαλλικής ομάδας και τον Ρανιέρι κράτησε αρκετές εβδομάδες, αλλά τελικά βρέθηκε η "χρυσή τομή". Το συμβόλαιο που έληγε το καλοκαίρι του 2015, έσπασε και έτσι ο 60χρονος προπονητής ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του στην τεχνική ηγεσία της "γαλανόλευκης".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ