ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τελειώνει άμεσα του προπονητή για την Εθνική!

Τελειώνει άμεσα του προπονητή για την Εθνική!
Γκιρτζίκης INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης έχει πάρει επ' ώμου το θέμα του νέου προπονητή, έχει ξεχωρίσει 5-6 περιπτώσεις, έχει ήδη κάνει ραντεβού με 3-4 και άμεσα το θέμα θα ολοκληρωθεί. Δεν υπήρξε ποτέ σκέψη παραμονής του Τσάνα.

Αμέσως μετά την παραίτηση του Σέρχιο Μαρκαριάν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, ξεκίνησε η διαδικασία εύρεσης διαδόχου για την άκρη του ελληνικού πάγκου. Επειδή, δε, έπρεπε να βρεθεί μια καλή και αξιόπιστη επιλογή, επιλέχθηκε ο Κώστας Τσάνας ως υπηρεσιακός προπονητής, ώστε να κερδίσει χρόνο η Ομοσπονδία, να κάνει τα ραντεβού της και να βρει τον κατάλληλο διάδοχο.

Κατ' αρχάς, να πούμε πως δεν έπαιξε ποτέ το σενάριο παραμονής του Τσάνα ως πρώτου προπονητή και πως η ΕΠΟ από την αρχή κινήθηκε για ξένο προπονητή. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να δοθεί ευκαιρία στον Βοιωτό κόουτς αναλόγως με τα αποτελέσματα που θα έφερνε η ομάδα με Φινλανδία και Ρουμανία, μιας και η απόφαση ήταν να παραμείνει ως βοηθός του όποιου ξένου κόουτς θα έρθει.

Στην Ομοσπονδία έχουν φτάσει πάνω από 20-25 βιογραφικά προπονητών, έχουν ξεχωρίσει 5-6 περιπτώσεις και έχουν ήδη γίνει 3-4 ραντεβού από τον ίδιο τον πρόεδρο, Γιώργο Γκιρτζίκη, ο οποίος έχει αναλάβει ο ίδιος να λύσει το θέμα αυτό και ήδη έχουν ήδη γίνει διεργασίες, ώστε να τελειώσει άμεσα η υπόθεση. Από σήμερα και μέσα στο επόμενο 15θήμερο στόχος είναι να έχει επέλθει συμφωνία.

Όπως τονίζουν άλλωστε από την ΕΠΟ, δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια και ο επόμενος προπονητής θα είναι στον πάγκο για τα ματς με Β. Ιρλανδία και Ουγγαρία, ενώ θα ετοιμάσει την ομάδα για την προκριματική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας. Να πούμε μάλιστα πως ξένο προπονητή θέλουν και οι ίδιοι οι παίκτες και μάλιστα κάποιον που να είναι λάτρης της πειθαρχίας και να την επιβάλει στην ομάδα.

Οι περιπτώσεις που βρίσκονται στο... κάδρο

Αναφορικά με τα ονόματα, στην Ομοσπονδία τηρούν σιγή ιχθύος και δεν θέλουν να βγάλουν τίποτα προς τα έξω, ώστε να μην "καεί" καμία από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Γιώργος Γκιρτζίκης. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκάλυψε μέσω της στήλης του "24ο Ευαγγέλιο" πως ο Φέλιξ Μάγκατ μιλάει με την ΕΠΟ και είναι ένας εξ αυτών. Δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά ούτε και διαψεύδεται το όνομά του από την ΕΠΟ, ενώ γράφεται και το όνομα του επίσης Γερμανού, Μπερντ Σούστερ, ο οποίος πολλάκις έχει αναφερθεί για τον ελληνικό πάγκο. Πάντα στο.... κάδρο υπάρχει και το όνομα του Αργεντινού, Αλεχάντρο Σαμπέλα, ο οποίος έχει προταθεί, αλλά η τιμή του είναι "αλμυρή" και λίγο πάνω από το "ταβάνι" των 500.000 ευρώ που έχει θέσει η Ομοσπονδία. Στο Πάρκο Γουδή εξετάζουν και λύσεις από την ισπανική αγορά, αν και επαναλαμβάνουμε πως δεν αναφέρουν το παραμικρό. Όπως και να 'χει, το θέμα έχει μπει στην τελική ευθεία και ο κ. Γκιρτζίκης άμεσα θα το έχει διευθετήσει.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ