ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ταυλαρίδης: "Να προσφέρω θετική ενέργεια στην Εθνική"

Ταυλαρίδης: "Να προσφέρω θετική ενέργεια στην Εθνική"
INTIME SPORTS

Ο Στάθης Ταυλαρίδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Εθνική Ελλάδος μετά από δέκα χρόνια ενώ δήλωσε αισιόδοξος για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος δέκα χρόνια μετά την τελευταία του κλήση βλέποντας να επιβραβεύεται η ανοδική του πορεία το τελευταίο διάστημα.

Ο 35χρονος αμυντικός μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και στάθηκε στο κλίμα που συνάντησε από την πρώτη στιγμή που πήγε στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε όσα δήλωσε:

Λίγες μέρες πριν συμπληρωθούν δέκα χρόνια από την τελευταία σου συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδος, ήρθε μια νέα κλήση και μάλιστα σε μια πολύ κρίσιμη καμπή για την πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Τί σημαίνει αυτό για σένα;
"Ουσιαστικά επιβραβεύεται η ανοδική πορεία που έχω τα τελευταία δύο χρόνια. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω μετά από δέκα χρόνια. Θέλω όμως να πω αρχικά, πως δεν έχω κανένα απωθημένο και καμία πικρία. Όλα αυτά τα χρόνια έπαιζαν στην Εθνική παιδιά που ήταν πολύ καλύτεροι από μένα και αισθάνομαι χαρούμενος σίγουρα."

Το γεγονός ότι για δύο χρόνια στον Ατρόμητο έμοιαζες άτρωτος, και τους τελευταίους έξι μήνες στον Παναθηναϊκό απροσπέλαστος, να μας κάνει να πιστέψουμε ότι στα 35 σου ζεις τις καλύτερες στιγμές της καριέρας που σε γεμίζουν κίνητρο και φιλοδοξίες για πολλά χρόνια ακόμα;
"Ήταν ευλογία ότι το χόμπι μου το έκανα επάγγελμα. Αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο. Ό,τι κάνω το κάνω πάθος. Μπορεί από μικρός να μην ήμουν το μεγαλύτερο ταλέντο, αλλά δούλεψα πάρα πολύ σκληρά και δουλεύω ακόμη. Ό,τι δώσεις στο ποδόσφαιρο, θα το πάρεις πίσω. Έτσι συμβαίνει και με μένα."

Όταν έρχεται μια κλήση στην Εθνική ομάδα στα 35 σου, σε κάνει να νιώθεις πάλι 25;
"Νιώθω πολύ ικανοποιημένος. Το ότι θα βρίσκομαι εδώ με αυτούς τους παίκτες, με αυτή την ποιότητα που έχουν και θα μπορώ να προπονηθώ για δέκα μέρες μαζί τους για μένα είναι πολύ σημαντικό.

Στην θέση μου παίζουν παιδιά που έχουν προσφέρει πάρα πολλά στην Εθνική ομάδα, αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο και είναι και οι ίδιοι υψηλού επιπέδου. Όσο για μένα, αν μου δοθεί η ευκαιρία έστω για πέντε λεπτά, είτε αυτό είναι στο επίσημο, είτε στο φιλικό, θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά."

Τί έχει να προσφέρει ο Στάθης Ταυλαρίδης στην Εθνική ομάδα;
"Σίγουρα θετική ενέργεια πάνω απ' όλα. Ανέκαθεν ήμουν ρεαλιστής. Ήξερα που μπορώ να φτάσω. Πάνω απ' όλα θετική ενέργεια και διάθεση στην προπόνηση. Μέρα με τη μέρα να γινόμαστε όλοι όσο το δυνατόν καλύτεροι."

Το ματς με τα Νησιά Φερόε μοιάζει με τελικό γιατί αν εκεί κάτι στο EURO 2016. Πως το περιμένεις το ματς;
"Πιστεύω ότι με την έλευση των καινούριων παιδιών, με την διάθεσή μας στην προπόνηση, με το θετικό κλίμα, να βοηθήσουμε κι εμείς όπως μπορούμε ώστε να πάρουμε αυτή την νίκη που είναι τόσο σημαντική για την συνέχεια."

Η θετική ενέργεια για την οποία μας μίλησες πιστεύεις ότι ήταν αυτό που έλειπε από την Εθνική ομάδα στα προηγούμενα παιχνίδια;
"Δεν ξέρω τί συνέβαινε πιο μπροστά. Εγώ από την πρώτη στιγμή που ήρθα στο ξενοδοχείο αισθάνθηκα πολύ άνετα. Σχεδόν όλα τα παιδιά τα ξέρω, υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Είχα και μια μικρή συνάντηση με τον προπονητή και από εκεί κατάλαβα, γιατί είμαι κι εγώ είκοσι χρόνια στο ποδόσφαιρο, ότι είναι ένας προπονητής που σε προδιαθέτει να παίξεις και γι αυτόν. Πιστεύω όπως στο παιχνίδι με την Ουγγαρία που είχαμε μια πολύ καλή εικόνα, αυτό να συνεχιστεί και στο παιχνίδι του Σαββάτου με τα Φερόε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ