ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τακτική το πρωί, ανέβηκε η ένταση το απόγευμα!

Τακτική το πρωί, ανέβηκε η ένταση το απόγευμα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διπλή προπόνηση για την Εθνική μας ομάδα στον Άγιο Κοσμά, με όλους τους παίκτες να ενσωματώνονται στο πρόγραμμα και να μην υπάρχει κάποιο απρόοπτο. Πού έδωσε έμφαση ο Μίχαελ Σκίμπε.

Σε ρυθμούς Ελβετίας κινείται η Εθνική μας ομάδα, καθώς οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν την Παρασκευή (23/3, 20:00) στο ΟΑΚΑ. Για την γαλανόλευκη είναι ένα πρώτο τεστ στο δρόμο για το Nations League και τα προκριματικά του Euro 2020, ενώ για τους Ελβετούς ένα σπουδαίο φιλικό ενόψει του Μουντιάλ σε λιγότερο από τρεις μήνες.

Χθες (19/3) συγκεντρώθηκαν τα 3/4 των διεθνών μας και έκαναν μια πρώτη προπόνηση, ενώ σήμερα (20/3) έγιναν δυο προπονήσεις, μια το πρωί και μια το απόγευμα, η οποία ήταν μάλιστα ανοιχτή. Άπαντες βρέθηκαν στην διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε, με τον Βασίλη Τοροσίδη να ενσωματώνεται στο απογευματινό πρόγραμμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αρχικά, στην πρωινή προπόνηση συμμετείχαν κανονικά και οι Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Μήτρογλου, Γιαννιώτας, Ρέτσος, οι οποίοι είχαν πάρει μια ημέρα άδεια. Ο Σκίμπε έδωσε έμφαση στα τελειώματα των φάσεων και σε ασκήσεις τακτικής.

Στην απογευματινή προπόνηση, ο ρυθμός ήταν αρκετά έντονος και όλοι οι διεθνείς μας ήταν πολύ ορεξάτοι. Μετά την προθέρμανση, ο Γερμανός κόουτς χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε τρεις ομάδες και αγωνίστηκαν σε παιχνίδι με 1-2 επαφές, ενώ μετά οι τρεις ομάδες έπαιξαν διπλό σε μικρούς χώρους.

Μετέπειτα, το πρόγραμμα είχε τελειώματα φάσεων και εκτελέσεις στημένων για τους διεθνείς μας. Αύριο (21/3), είναι προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση για την γαλανόλευκη, ενώ να πούμε πως η Ελβετία προπονείται στο αθλητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ