ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα λόγια του Ρανιέρι στους διεθνείς

Τα λόγια του Ρανιέρι στους διεθνείς
INTIME SPORTS

Την πρώτη τους συνάντηση με τον Κλάουντιο Ρανιέρι είχαν οι διεθνείς. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Κώστας Μανωλάς.

Αναγνωριστικό χαρακτήρα είχε η πρώτη προπόνηση της εθνικής ομάδας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Ήταν η πρώτη επαφή του νέου προπονητή Κλάουντιο Ρανιέρι με τους διεθνείς.

Ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε από τους διεθνείς να δείξουν επαγγελματισμό και διάθεση για δουλειά στην πρώτη του ομιλία στο γήπεδο. Στη συνέχεια ήρθε η ώρα της προπόνησης.

Μία βασική καινοτομία της προπόνησης ήταν το μονότερμα (και όχι δίτερμα) που έπαιξαν οι διεθνείς με τον Στέφανο Καπίνο στα γκολπόστ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν προπονήθηκε καθόλου ο Κώστας Μανωλάς εξαιτίας ενός τραυματισμού που δεν εμπνέει καμιά ανησυχία. Οι υπόλοιποι διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό, έκαναν αποθεραπεία.

Την Τρίτη (2/9) οι διεθνείς θα χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα υποβληθούν σε εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Ο πρώτος αγώνας με τον Ρανιέρι στον πάγκο διεξάγεται την Κυριακή (7/9) κεκλεισμένων των θυρών με τη Ρουμανία στο "Καραϊσκάκη" για την προκριματική φάση του Euro 2016.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ