ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα λένε πάλι Σαρρής-Ρανιέρι, παρών και ο "Κάρα"

Τα λένε πάλι Σαρρής-Ρανιέρι, παρών και ο "Κάρα"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής έχει προγραμματίσει ραντεβού με τον προπονητή, Κλάουντιο Ρανιέρι. Το "παρών" στην συνάντηση θα δώσει και ο Γιώργος Καραγκούνης.

Μετά τον αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία και τη νέα ήττα της Εθνικής (0-2), η ΕΠΟ διαβεβαίωσε ότι εξακολουθεί να στηρίζει τον Κλάουντιο Ρανιέρι, ενώ υπήρξε μια συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή και τον Ιταλό προπονητή.

Άπαντες ψάχνουν να βρουν τα αίτια της ήττας, να απορροφηθούν οι "κραδασμοί" της νέας αποτυχίας και να μπει επιτέλους η ομάδα σε νικηφόρα "τροχιά". Ο ένας βαθμός συγκομιδής σε τρεις αγώνες, είναι τραγικός απολογισμός και κάτι πρέπει να αλλάξει.

Για το λόγο αυτό, ο Γιώργος Σαρρής έχει προγραμματίσει νέο ραντεβού με τον προπονητή, Κλάουντιο Ρανιέρι και το "παρών" στην συνάντηση των δυο ανδρών θα δώσει και ο διευθυντής ποδοσφαίρου των Εθνικών ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης.

Η συζήτηση θα έχει φυσικά ως κύριο θέμα την κατάσταση της ομάδας, την δεινή της θέση και το τι μπορεί να γίνει, ώστε να αναστραφεί το κλίμα και να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο. Κακά τα ψέματα, πρέπει να υπάρξουν πολλές αλλαγές.

Βέβαια, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν τίθεται κανένα θέμα απομάκρυνσης του Ιταλού από τον πάγκο της ομάδας και ο Γιώργος Σαρρής στηρίζει τον κόουτς και περιμένει απ' αυτόν να την οδηγήσει εκεί που πρέπει.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ