ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα είπαν Ρανιέρι και Αθανασιάδης

Τα είπαν Ρανιέρι και Αθανασιάδης
INTIME SPORTS

Ο Ιταλός τεχνικός, Κλάουντιο Ρανιέρι, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Στέφανο Αθανασιάδη, τον ενημέρωσε πως τον υπολογίζει.

Μετά την επικοινωνία με τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο Κλάουντιο Ρανιέρι τα είπε και με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός, διαμήνυσε στον φορ του ΠΑΟΚ ότι τον υπολογίζει κανονικά για τις επικείμενες υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, μιας και ο παίκτης είχε μείνει εκτός αποστολής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο Ρανιέρι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κλάους, θέλοντας να μάθει τον λόγο για τον οποίο αντικαταστάθηκε στο πρόσφατο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Ίντερ.

Ο 25χρονος παίκτης εξήγησε στον Ιταλό ότι είχε μία σύσπαση στον δικέφαλο και έγινε αλλαγή για προληπτικούς λόγους. Από την πλευρά του, ο κόουτς είπε στον παίκτη τον υπολογίζει και φέρεται να του ζήτησε να δίνει σε κάθε ματς τον καλύτερό του εαυτό.

Να πούμε πως στην προεπιλογή για την πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2016 με τη Ρουμανία στο Φάληρο μπορεί να βρεθούν οι Καρέλης και Διαμαντάκος ή ένας εκ των δυο, μιας και δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι στην προεπιλογή των λεγεωνάριων έχουν ήδη κληθεί για την επίθεση οι Μήτρογλου και Σαμαράς, που ακόμα ψάχνουν να δουν που θα παίζουν τη νέα σεζόν, ενώ δεν κλήθηκε ο Γκέκας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ