ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα κεράκια του... ψαρωμένου Δώνη και το "ξύλο" Σιώπη - Σάμαρη

Τα κεράκια του... ψαρωμένου Δώνη και το "ξύλο" Σιώπη - Σάμαρη

Ο Τάσος Δώνης έσβησε τούρτα για τα 21α γενέθλιά του το βράδυ της Τρίτης, την ώρα που γύρω του γινόταν... χαμός από πειράγματα και "ξύλο" με Μανωλά, Σιώπη και Σάμαρη (video).

Με τους Μανώλη Σιώπη και Ανδρέα Σάμαρη να παίζουν... ξύλο, τον Κώστα Μανωλά να αρχίζει πρώτος το πείραγμα, τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο - Κυριάκο Παπαδόπουλο να κοιτάζουν αυστηροί και τον Γιάννη Μανιάτη να ξεκαρδίζεται στα γέλια, ο Τάσος Δώνης έσβησε κεράκια για τα 21α γενέθλιά του, στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η Εθνική Ελλάδας.

Ο νεαρός επιθετικός της Στουτγκάρδης ήταν αρκετά... ψαρωμένος, αφού πρόκειται για το πιο νέο μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Παρ' όλα αυτά, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της ημέρας και με μεγάλη χαρά έσβησε μια τούρτα με σχήμα και χρώματα φανέλας Εθνικής Ελλάδας, με το νούμερό του, το 21, να ξεχωρίζει.

"Υγεία να έχουμε, με δύο καλά αποτελέσματα την Πέμπτη και την Κυριακή, να είμαστε πολύ χαρούμενοι", ήταν η ευχή που έκανε πριν φυσήξει τα κεράκια, για να ακουστεί μια φωνή από πίσω "πολύ σοβαρός είσαι"!

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ