ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συζήτηση αρχηγών Εθνικής - Βασιλειάδη για Άγιο Κοσμά και πρωτάθλημα

Συζήτηση αρχηγών Εθνικής - Βασιλειάδη για Άγιο Κοσμά και πρωτάθλημα

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, δέχθηκε στο γραφείο του ους αρχηγούς της εθνικής ομάδας Βασίλη Τοροσίδη και Σωκράτη Παπασταθόπουλο παρουσία του αντιπροέδρου του ΠΣΑΠ.

Συνάντηση με τους αρχηγούς της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλη Τοροσίδη και Σωκράτη Παπασταθόπουλο, είχε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειαδης, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι Έλληνες διεθνείς ήθελαν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τον ίδιο τον Γιώργο Βασιλειάδη ενώ παράλληλα του εξέφρασαν την ανησυχία τους για την μετεγκατάσταση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τον Άγιο Κοσμά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε με τους αρχηγούς της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Βασίλη Τοροσίδη παρουσία του αντιπροέδρου του ΠΣΑΠ Γιώργο Γεωργίου και του ταμία του Συνδέσμου Γιάννη Λαζανά.

Οι διεθνείς θέλησαν να ενημερωθούν από τον Υφυπουργό Αθλητισμού για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς και τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να πάρει η Πολιτεία προκειμένου να επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Παράλληλα εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον του προπονητικού κέντρου της Εθνικής ενόψει της επικείμενης μετεγκατάστασής του από τον Άγιο Κοσμά".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ