ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συναντήθηκαν οι Μαρκαριάν και Γκιρτζίκης

Συναντήθηκαν οι Μαρκαριάν και Γκιρτζίκης
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, συναντήθηκε με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Σέρχιο Μαρκαριάν και συζήτησαν για το γενικότερο μέλλον της Εθνικής ομάδας.

Η έλευση του Σέρχιο Μαρκαριάν στην Εθνική ομάδα δεν κατάφερε να ανατρέψει την αρνητική πορεία και τον διαφαινόμενο αποκλεισμό από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016. Οπότε, είναι λογικό, πλέον, να ανοίγει η συζήτηση και για την παραμονή του Ουρουγουανού στην τεχνική ηγεσία.

Ο Μαρκαριάν είχε μία πρώτη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη την Τετάρτη (1/7) και προχώρησαν στην αποτίμηση της μέχρι τώρα συνεργασίας τους, από τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα.

Επίσης, αναφέρθηκαν στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και αντάλλαξαν απόψεις για τον σχεδιασμό της Ομοσπονδίας, στο επίπεδο των μικρών Εθνικών ομάδων. Ο Μαρκαριάν έχει καταθέσει προτάσεις για το ζήτημα και η διοίκηση έχει δεσμευτεί να τις μελετήσει διεξοδικά.

Η συνάντηση διήρκεσε 2 ώρες, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ήταν η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα, καθώς, όπως συμφώνησαν αμοιβαία, το εφετινό καλοκαίρι δεν υπάρχει περιθώριο διακοπών.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ