ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συνάντηση Σκίμπε με τους προπονητές της Super League

Συνάντηση Σκίμπε με τους προπονητές της Super League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίκαελ Σκίμπε, όπως και τον περασμένο Μάρτιο, θα συναντηθεί εκ νέου με τους προπονητές των ομάδων της Super League για να ανταλλάξουν απόψεις και να υπάρξει ένας συντονισμός.

Τους προπονητές των συλλόγων της Super League θα συναντήσει τη Δευτέρα (3/10) το πρωί ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε. Όπως έκανε και τον περασμένο Μάρτιο έτσι και τώρα ο Γερμανός προπονητής ήθελε ο ίδιος να γίνει μια τέτοια συνάντηση σε εφαρμογή του προγραμματισμού που είχε θέσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την Εθνική Ελλάδος.

Επιδίωξη του κ. Σκίμπε είναι ο συντονισμός και η ανταλλαγή απόψεων με τους προπονητές της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας ενόψει των υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών.

Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται η προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα συνάντηση του Ιατρικού Υπεύθυνου των Εθνικών Ομάδων Γιώργου Γκοδόλια με τους γιατρούς των ομάδων τηςSuperLeague.

Οι συναντήσεις θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείοMetropolitan την Δευτέρα το πρωί και στην συνάντηση αναμένεται να βρίσκονται οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι τεχνικοί των ομάδων της Super League καθώς την Δευτέρα υπάρχει προγραμματισμένη και η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ατρόμητο στην Ακριτική πόλη.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ