ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συγχαρητήρια από τον Σαρρή

Συγχαρητήρια από τον Σαρρή
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής που παρακολούθησε από κοντά τη νίκη της Εθνικής Νέων μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους. Στο πλευρό του Σταφυλίδη όλοι οι διεθνείς μας. Είδε Παραγουάη-Μάλι ο Τσάνας

Την προσπάθεια των παιδιών της Εθνικής Νέων στην πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ της Τουρκίας παρακολούθησε από κοντά και ο Γιώργος Σαρρής.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ που βρίσκεται στο πλευρό της "γαλανόλευκης" από την Παρασκευή (21/6) με τη λήξη του αγώνα εμφανώς ικανοποιημένος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες και σε όλο το τεχνικό επιτελείο για τη πρώτη νίκη σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο κ. Σαρρής ο οποίος θα αναχωρήσει την Κυριακή (23/6) για την Ελλάδα, υποσχέθηκε μάλιστα πως θα επιστρέψει στην Τουρκία για να παρακολουθήσει την προσπάθεια των Ελλήνων διεθνών στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Συμπαραστάθηκαν στον αρχηγό

Από εκεί και πέρα, οι διεθνείς μας κράτησαν χαμηλούς τους τόνους, μετά το ματς με το Μεξικό. Χάρηκαν πολύ αυτή τη νίκη, ωστόσο το κύριο μέλημα όλων των "παιδιών" ήταν να συμπαρασταθούν στον αρχηγό Κώστα Σταφυλίδη ο οποίος έχασε τον παππού.

Κάτι που δείχνει πόσο συνειδητοποιημένοι είναι οι "πιτσιρικάδες" και πόσο καλό οικογενειακό κλίμα υπάρχει στο ελληνικό στρατόπεδο.

"Κατασκοπία" από Τσάνα

Η αποστολή της Εθνικής μετά το τέλος του αγώνα επέστρεψε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση, εκτός από τον Κώστα Τσάνα.

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός παρέμεινε στο γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση Παραγουάη-Μάλι που έληξε ισόπαλη με 1-1, καθώς είναι οι δύο επόμενοι αντίπαλοι της Εθνικής.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα της Κυριακής (23/6), οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στο Μεξικό το πρωί θα κάνουν ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα θα προπονηθούν όλοι μαζί κανονικά (18.00).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ