ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συγχαρητήρια Νικοπολίδη στους νέους

Συγχαρητήρια Νικοπολίδη στους νέους
INTIME SPORTS

Η πρόκριση της Εθνικής Νέων στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Αντώνη Νικοπολίδη, τον Σωτήρη Νίνη και τον Απόστολο Βέλλιο. Διαβάστε τι έγραψαν.

Η νέα φουρνιά του ελληνικού ποδοσφαίρου, πήρε μια παλικαρίσια πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Under-19 και έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες.

Παρά το γεγονός πως οι διεθνείς μας είχαν κόντρα διαιτησία (δόθηκε πέναλτι και αποβολή στον Καπίνο, ενώ δεν υπήρχε καν επαφή) και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, κατάφεραν να κερδίσουν (2-1) με γκολ στην παράταση.

Ο Λυκογιάννης, με πανέμορφη λόμπα στο 108ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και έστειλε τη χώρα μας στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων και τους παίκτες στο κέντρο του γηπέδου να πανηγυρίζουν.

Μαζί τους πανηγύριζαν όλοι οι Έλληνες, που είναι περήφανοι για ακόμη ένα αθλητικό επίτευγμα. Ανάμεσα στους Έλληνες είναι και ο Αντώνης Νικοπολίδης, που μετά τη λήξη του αγώνα, δεν παρέλειψε να μοιράσει συγχαρητήρια στους Νέους μέσω twitter.

Επίσης, ο Απόστολος Βέλλιος ενημέρωσε άμεσα όσους τον ακολουθούν πως η Ελλάδα είναι στον τελικό, ενώ ο Σωτήρης Νίνης, εξέφρασε την ελπίδα του να κατακτήσουν το τρόπαιο οι μικροί.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ