ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συγχαρητήρια από τον Τσίπρα σε Σκίμπε και διεθνείς

Συγχαρητήρια από τον Τσίπρα σε Σκίμπε και διεθνείς
Τσίπρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά το τέλος του αγώνα με την Βοσνία βρέθηκε στα αποδυτήρια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και μοίρασε συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό τιμ.

Το 1-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Βοσνία και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή η ισοφάριση έκανε χαρούμενο κάθε Έλληνα φίλαθλο. Ακόμα και τον Πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μετά το τέλος του ματς κατέβηκε στα αποδυτήρια και μοίρασε συγχαρητήρια στον Μίκαελ Σκίμπε και τους Έλληνες διεθνείς.

Ο Πρωθυπουργός αγκάλιασε τον χρυσό σκόρερ Γιώργο Τζαβέλλα και είπε μεταξύ άλλων στους Έλληνες διεθνείς "Συγχαρητήρια, είμαστε μαζί σας στην προσπάθεια σας" ενώ μιλώντας στον Σκίμπε του είπε μεταξύ άλλων: "Είσαι ο καλύτερος Γερμανός μου φίλος".

Για να απαντήσει ο Σκίμπε: "Μην νομίζεις… Στη Γερμανία, ο κόσμος σε συμπαθεί περισσότερο απ’όσο μπορείς να φανταστείς".

Τα είπε με τους διεθνείς του 2004

Εν τω μεταξύ στην ανάπαυλα της αναμέτρησης ο Πρωθυπουργός ανέβηκε στην σουίτα όπου φιλοξενήθηκαν αρκετοί Έλληνες διεθνείς του 2004 μεταξύ των οποίων οι Τσάρτας, Καραγκούνης, Φύσσας. Νταμπίζας, Γιαννακόπουλος και συνομίλησε μαζί τους για αρκετή ώρα.

Αυτό μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα να αργήσει να κατέβει στα επίσημα στο δεύτερο ημίχρονο παίρνοντας τη θέση του λίγο μετά το 50' της αναμέτρησης. Ο Τσίπρας συνοδευόταν από τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη και τον Νίκο Παππά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ