ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συγκινημένος ο Πασχαλάκης για την ψήφο εμπιστοσύνης

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι αναγνώστες του Sport24.gr επέλεξαν τον Πασχαλάκη ως πρώτη επιλογή για αντι-Καρνέζη στην Εθνική Ελλάδας και ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του από το Facebook, αν και τελικά δεν κλήθηκε από τον Σκίμπε.

Ο Μίχαελ Σκίμπε δεν θα έχει τον Ορέστη Καρνέζη στο τέρμα και κάλεσε ως τριάδα τερματοφυλάκων τους Στέφανο Καπίνο, Παναγιώτη Γλύκο και Δημήτρη Κυριακίδη, αν και το αναγνωστικό κοινό του Sport24.gr θα ήθελε να δει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να παίρνει μια ευκαιρία.

Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα αναδημοσίευσε το κείμενο με τα αποτελέσματα του poll του Sport24.gr και το συνόδευσε με το δικό του μήνυμα ευγνωμοσύνης προς τους αναγνώστες που τον ψήφισαν.

"Σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος δεν μπορώ να περιγράψω την τιμή και την υπερηφάνεια που νιώθω αυτή τη στιγμή για την ψήφο εμπιστοσύνης που μου δώσατε σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Θα ήθελα από την πλευρά μου να ευχαριστήσω έναν έναν και να υποσχεθώ ότι δεν σταματάει τίποτα εδώ. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας", αναγράφει ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Συγκινημένος ο Πασχαλάκης για την ψήφο εμπιστοσύνης
Πασχαλάκης

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ