ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συγκέντρωση την Δευτέρα, προπόνηση την Τρίτη για την Εθνική Ελλάδος

Συγκέντρωση την Δευτέρα, προπόνηση την Τρίτη για την Εθνική Ελλάδος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Έλληνες διεθνείς θα συγκεντρωθούν την Δευτέρα το βράδυ σε γνωστό παραλιακό ξενοδοχείο και την Τρίτη θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει του αγώνα με το Βέλγιο.

Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας θα έχουν συγκεντρωθεί οι Έλληνες διεθνείς που κλήθηκαν από τον Μίκαελ Σκίμπε ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με το Βέλγιο. Όσοι έχουν κληθεί θα βρεθούν σε γνωστό ξενοδοχείο της παραλίας όπου καταλύει τα τελευταία χρόνια το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και από την Τρίτη το πρωί θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους.

Η πρώτη προπόνηση, αυτή της Τρίτης 21 Μαρτίου, που θα γίνει στις 11:30, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Να σημειώσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον Μίκαελ Σκίμπε είναι οι: Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Δημήτρης Κυριακίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Μάριος Οικονόμου, Γιώργος Τζαβέλας, Κώστας Σταφυλίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Φορτούνης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Κώστας Μήτρογλου, Απόστολος Βέλλιος, Γιάννης Γιαννιώτας, Γιώργος Μανθάτης, Τάσος Μπακασέτας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει καλέσει 24 ποδοσφαιριστές αλλά οι 23 θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο για το παιχνίδι του Σαββάτου καθώς τόσο μπορούν να βρίσκονται στην αποστολή. Ο λόγος που έχει καλέσει 24 είναι διπλός. Αρχικά γιατί στην ΕΠΟ δεν ξέρουν αν τα χαρτιά του Ζέκα θα είναι έτοιμα μέχρι την Πέμπτη ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο δεύτερος προκειμένου θα γίνουν αρκετές προπονήσεις και ενδεχομένως να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Οπότε ήθελε να έχει μια λύση επιπλέον.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ