ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σχεδιάζουν τις εθνικές ομάδες της νέας εποχής

Σχεδιάζουν τις εθνικές ομάδες της νέας εποχής
INTIME SPORTS

Αλλάζουν αρκετά πράγματα στη λειτουργία των Εθνικών ομάδων και αυτό θα είναι το αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα σε Ρανιέρι και Σαρρή. Τα είπε ξανά ο Ιταλός κόουτς με τον Σαμαρά.

Η Εθνική ομάδα μπαίνει σε νέα εποχή με τον Κλάουντιο Ρανιέρι στον πάγκο της. Ο Ιταλός προπονητής θέλει να φέρει τα δικά του ήθη και έθιμα, να βάλει την... σφραγίδα του το διάστημα που θα βρίσκεται στην χώρα μας και να προβεί σε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων τα επόμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό, υπήρξε συνάντηση την Πέμπτη (7/8) ανάμεσα στο νέο ομοσπονδιακό μας τεχνικό και τον Κριστιάνο Νταμιάνο. ο οποίος είπε ένας από τους συνεργάτες του εδώ και χρόνια. Εκεί, του παρουσίασε την πρότασή του για τον τρόπο λειτουργίας των ομάδων μας, όχι μόνο της Ανδρών, αλλά και το προπονητικό σύστημα που θα πρέπει να εφαρμοστεί από την ΕΠΟ.

Μάλιστα, την ερχόμενη Τρίτη (12/8) θα υπάρξει συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και τον Κλάουντιο Ρανιέρι, όπου και θα συζητηθούν οι τομές που πρέπει να γίνουν βάσει της πρότασης του κ. Νταμιάνο. Η συνάντηση αυτή θα λάβει χώρα στο γραφείο του ισχυρού άνδρα της ελληνικής Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή.

Τα είπαν Ρανιέρι - Σαμαράς

Εξάλλου, ο Κλάουντιο Ρανιέρι είχε συνομιλία την Πέμπτη (7/8) με τον διεθνή επιθετικό, Γιώργο Σαμαρά, προκειμένου να ενημερωθεί για το μέλλον του και τα δεδομένα σχετικά με το νέο προορισμό της καριέρας του.

Ο πρώην άσος της Σέλτικ, ο οποίος ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ενημέρωσε τον Ιταλό προπονητή ότι ήδη έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ώστε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Τα "αποκαλυπτήρια" του Ιταλού

Τέλος, ο Ιταλός προπονητής θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ελληνικών ΜΜΕ, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και εκεί θα αναλύσει τα πλάνα του και τα σχέδια του για την "γαλανόλευκη" και όλα όσα θα πρέπει να γίνουν επί των ημερών του, απαντώντας και στις ερωτήσεις που θα του γίνουν.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ