ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στο Βουκουρέστι για την αξιοπρέπειά της!

Στο Βουκουρέστι για την αξιοπρέπειά της!

Έπειτα από ταξίδι 1 ώρας και 20 λεπτών, το τσάρτερ που μετέφερε την Εθνική ομάδα, έφτασε στο Βουκουρέστι για τον αυριανό αγώνα με τη Ρουμανία (21:45). Πολύ καλός ο καιρός στην πόλη.

Μοναδικό κίνητρο η αξιοπρέπειά της και να χαλάσει το... πάρτι των Ρουμάνων. Έτσι όπως τα κατάφερε η Εθνική ομάδα σε αυτά τα προκριματικά του EURO 2016, έτσι θα πορευτεί και στην συνέχεια, ψάχνοντας λόγους για να παλέψει δυνατά στα τρία (μαρτυρικά) ματς που απομένουν. Θα αναγκαστεί να πιει το πικρό ποτήρι μέχρι το φινάλε και θα προσπαθήσει να αλλάξει το τσιπάκι στην συνέχεια, καθώς μπροστά υπάρχουν τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αποστολή στο Βουκουρέστι: Νίκος Συριώδης

Μετά (και) την ήττα από την Φινλανδία με 1-0 στο Φάληρο, η γαλανόλευκη ψάχνει ακόμα την πρώτη νίκη της και ας έχουν περάσει οι επτά αγωνιστικές, παραμένοντας δικαιολογημένα στην τελευταία θέση του ομίλου της. Η αποστολή έφτασε στο Βουκουρέστι λίγο πριν τις 12:30 και έπειτα από ένα ταξίδι λιγότερο της 1,5 ώρας. Είχε κάποιες αναταράξεις το αεροπλάνο προς το φινάλε της πτήσης, κοιτάζοντας από το παράθυρο, φαινόταν να πηγαίνει... κομμάτια σε κάποιες στιγμές, αλλά όλα μια χαρά.

Πολύ καλός ο καιρός στη ρουμανική πρωτεύουσα, δεν έχει την ζέστη της Αθήνας, ενώ οι πρώτες εντυπώσεις από την πόλη είναι εξαιρετικές. Στον δρόμο για το ξενοδοχείο είδαμε αρκετά πάρκα, πολύ πράσινο και... άπλα στους δρόμους, όχι το ένα κτίριο δίπλα στο άλλο. Δεν είναι μια πόλη που σε πνίγει, τουλάχιστον αυτό το ελάχιστο που είδαμε. Επηρεάζει ότι είναι Κυριακή και στους δρόμους δεν υπήρχε πολύς κόσμος, ούτε κίνηση από τα αυτοκίνητα.

Στο αεροδρόμιο υπήρχαν και τηλεοπτικά κανάλια για την άφιξη της Εθνικής μας. Οι μνήμες των Ρουμάνων δεν είναι οι καλύτερες, ενθυμούμενοι τι συνέβη δυο χρόνια πριν στα μπαράζ για το Μουντιάλ. Έκτοτε βέβαια, κύλησε πολύ νερό στ' αυλάκι. Για εμάς ήταν... χείμαρρος πάντως, καθώς παρέσυρε τα πάντα στο διάβα του και γι' αυτό παρουσιάζει εικόνα διάλυσης ως τώρα η ομάδα εν αντιθέσει με ό,τι συνέβαινε 15 μήνες πριν. Μακάρι από το Βουκουρέστι να γίνει ένα πρώτο βήμα για να βγει από το τέλμα και να ξεκινήσει την ανοδική πορεία...

Εικόνες από το... παράθυρο του δωματίου:

Στο Βουκουρέστι για την αξιοπρέπειά της!
Στο Βουκουρέστι για την αξιοπρέπειά της!
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ