ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στο Μπεσίκτας - Ολυμπιακός ο Σκίμπε, βλέπει τους διεθνείς

Στο Μπεσίκτας - Ολυμπιακός ο Σκίμπε, βλέπει τους διεθνείς
Σκίμπε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίχαελ Σκίμπε βρίσκεται στην Πόλη και θα δει από κοντά το Μπεσίκτας - Ολυμπιακός, προκειμένου να τσεκάρει τους διεθνείς παίκτες των Πειραιωτών.

Χθες (15/3), ο Μίχαελ Σκίμπε έκανε τις κλήσεις του για τη μάχη της Εθνικής μας ομάδας με το Βέλγιο στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ. Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός θα συγκεντρωθεί με τους διεθνείς μας την Δευτέρα (20/3) και μια ημέρα μετά θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Μέχρι τότε όμως, ο Γερμανός κόουτς θα συνεχίσει το "σκανάρισμα" στους Έλληνες ποδοσφαιριστές, θέλοντας να έχει πλήρη εικόνα της κατάστασής τους μέχρι να τους έχει στην διάθεσή του και να τους προπονήσει για την δύσκολη αναμέτρηση με τους "κόκκινους διαβόλους" στις Βρυξέλλες στις 25 Μαρτίου.

Ο Σκίμπε απόψε (20:00) θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας για τη ρεβάνς της φάσης των "16" του Europa League. Εκεί θα δει τον Μανθάτη, τον Ανδρούτσο και τον Φορτούνη που τους κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ ο Καπίνο αναμένεται να βρίσκεται στον πάγκο και να παίξει ο Λεάλι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ