ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στις 30 Μαρτίου η συνάντηση Σκίμπε με τους προπονητές!

Στις 30 Μαρτίου η συνάντηση Σκίμπε με τους προπονητές!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις 30 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Metropolitan" συνάντηση του Μίχαελ Σκίμπε με όλους τους προπονητές των ομάδων της Super League. Σε διαφορετική αίθουσα, θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχο μίτινγκ με τους γιατρούς των ομάδων.

Ήταν κάτι που είχε στο μυαλό του ο Μίχαελ Σκίμπε και τώρα πραγματοποιείται. Την επόμενη Τετάρτη, 30 Μαρτίου, ο Γερμανός ομοσπονδιακός εκλέκτορας θα έχει συνάντηση στο ξενοδοχείο "Metropolitan" με όλους τους προπονητές των ομάδων της Super League με σκοπό να ανταλλάξουν απόψεις ενόψει του νέου κύκλου υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο κ. Σκίμπε θέλει να μιλήσει μαζί τους, να ακούσει γνώμες, να συζητήσει και να αφουγκραστεί πράγματα που ακόμα ο ίδιος δεν γνωρίζει για το ελληνικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, για τους ποδοσφαιριστές που τους έχουν οι προπονητές σε καθημερινή βάση μαζί τους και τους ξέρουν καλύτερα, αλλά και γενικά να έχουν μια επαφή που μόνο καλό μπορεί να κάνει στην "γαλανόλευκη".

Από 'κει και πέρα, ταυτόχρονα με τη συνάντηση των προπονητών, σε διαφορετική αίθουσα, θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη συνάντηση με τους γιατρούς των ομάδων της Super League, κατόπιν επιθυμίας του ιατρικού υπεύθυνου των Εθνικών Ομάδων, Καθηγητή, Γιώργου Γκοδόλια, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό των ιατρικών παροχών προς τους διεθνείς παίκτες.

Να τονιστεί ότι όλοι οι προσκεκλημένοι στο μίτινγκ αυτό, έχουν προσκληθεί μια ημέρα πριν να βρεθούν στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για το δεύτερο φιλικό της Εθνικής ομάδας με την Ισλανδία (29/3).

Οι συναντήσεις των προπονητών και των γιατρών είναι προγραμματισμένες να αρχίσουν στις 09:00 και φυσικά θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών. Δηλώσεις θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ