ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στην Τούμπα η Εθνική με την Ελβετία!

ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, SUPERLEAGUE)
(MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, SUPERLEAGUE) (MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) EUROKINISSI

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως η Εθνική ομάδα θα δώσει φιλικό με την Ελβετία στις 23 Μαρτίου και αυτό θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" αποτελεί παρελθόν για την Εθνική ομάδα με απόφαση της ΕΠΟ και το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει η γαλανόλευκη μέσα στο 2018, θα είναι στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει φιλικό με την Ελβετία στις 23 Μαρτίου στην έδρα του ΠΑΟΚ και θα είναι το πρώτο του κύκλου προετοιμασία ενόψει της συμμετοχής στο Nations League, το οποίο θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο του 2018.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Την εθνική ομάδα της Ελβετίας, η οποία προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας ομάδα, σε φιλικό παιχνίδι στις 23 Μαρτίου 2018.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο της Τούμπας, και η ώρα έναρξης θα καθοριστεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Το παιχνίδι Ελλάδας-Ελβετίας είναι το πρώτο του κύκλου προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει των αγώνων του Nations League, το οποίο θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο του 2018".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ