ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στην τελική ευθεία του Σούστερ

epa02249737 Besiktas Istanbul's coach German Bernd Schuster looks before their their UEFA Europa League second qualifying round first leg soccer match against Vikingur at the Inonu Stadium in Istanbul, Turkey on 15 July 2010.  EPA/TOLGA BOZOGLU
epa02249737 Besiktas Istanbul's coach German Bernd Schuster looks before their their UEFA Europa League second qualifying round first leg soccer match against Vikingur at the Inonu Stadium in Istanbul, Turkey on 15 July 2010. EPA/TOLGA BOZOGLU PICTURE ALLIANCE / DPA

Ο Μπερντ Σούστερ αναμένεται στην Ελλάδα για να έχει συνάντηση σήμερα (29/9) με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, ώστε να συμφωνήσει μαζί του και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Μπερντ Σούστερ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος προπονητής της Εθνικής μας ομάδας. Ο 55χρονος Γερμανός προπονητής, αναμένεται στην χώρα μας σήμερα (29/9), προκειμένου να έχει το απόγευμα απευθείας επαφή με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Στην Ομοσπονδία φαίνεται πως έχουν αποφασίσει πως αυτός είναι ο εκλεκτός και μπορεί να βγάλει την ομάδα από το τέλμα, γι' αυτό και είναι έτοιμοι να του παραδώσουν τα "κλειδιά" και να τον αφήσουν να βάλει και πάλι την γαλανόλευκη στον ίσιο δρόμο. Το αν θα το καταφέρει, θα το δείξουν τα αποτελέσματα. Πάντως, ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ πιστεύει πολύ στις ικανότητές του. Αν δώσουν τα χέρια, τότε στο Δ.Σ. δεν αποκλείεται να έχουμε και ανακοινώσεις.

Αναφορικά με την συμφωνία, αυτή θα είναι σε πρώτη φάση ως τα τέλη των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας και εφόσον η Εθνική καταφέρει να προκριθεί στα τελικά, τότε θα υπάρξει παράταση ως την τελική φάση της διοργάνωσης. Εν ολίγοις, συμβόλαιο μέχρι τον Οκτώβριο του 2017 και... βλέπουμε. Από 'κει και πέρα, το ποσό αναμένεται να φτάσει τις 600.000 ευρώ ετησίως και ο ίδιος είναι εντάξει με τα χρήματα που προσφέρει η ΕΠΟ.

Ο Κώστας Τσάνας θα είναι στο προπονητικό του τιμ, θα είναι ο άνθρωπος που θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται, ενώ θα κάνει και τις κλήσεις για τα δυο τελευταία ματς των προκριματικών του EURO 2016 με Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ (8/10) και με Ουγγαρία στο "Γ. Καραϊσκάκης" (11/10). Το πιθανότερο είναι μάλιστα ο Έλληνας προπονητής να κοουτσάρει την ομάδα σε αυτά τα ματς και ο Σούστερ να τα παρακολουθήσει από κοντά, ώστε ο ίδιος να βρεθεί στον πάγκο στο φιλικό του Νοεμβρίου.

Ο Σούστερ ήταν πρώην τεχνικός των Φορτούνα Κολωνίας, Κολωνίας, Χερέθ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Λεβάντε, Χετάφε, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπεσίκτας και Μάλαγα, ενώ ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Κολωνία, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Λεβερκούζεν, Πούμας και στην Δυτική Γερμανία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ