ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Στην Ουγγαρία ήρθαμε να πάρουμε διπλό..."

"Στην Ουγγαρία ήρθαμε να πάρουμε διπλό..."

Ο Γαλανόλευκος Φάρος... έντυσε στα γαλανόλευκα την Πλατεία Ηρώων ενόψει του αποψινού αγώνα (21:45) της Εθνικής μας με την Ουγγαρία. Συνθήματα και πίστη για το τρίποντο από τους Έλληνες φιλάθλους (VIDEOS).

Έχει γίνει παράδοση για τον Γαλανόλευκο Φάρο να ταξιδεύει όπου αγωνίζεται η Εθνική μας και η Βουδαπέστη δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα. Μάλιστα, μύρισε... Ελλάδα η Πλατεία Ηρώων το μεσημέρι της Κυριακής.

Αποστολή στη Βουδαπέστη: Νίκος Συριώδης

Μαζεύτηκαν αρκετοί φίλαθλοι της Εθνικής μας, άνοιξαν μια τεράστια ελληνική σημαία και φώναξαν συνθήματα για τους διεθνείς μας, διατρανώνοντας την πίστη τους για τρίποντο στον αγώνα με τους Μαγυάρους στην "Groupama Arena".

Ντυμένοι στα γαλανόλευκα, με σημαίες, κασκόλ και περικεφαλαίες έδωσαν έναν διαφορετικό τόνο και απέδειξαν ότι δεν αφήνουν ποτέ μόνη την ελληνική ομάδα, ακόμα και αν αυτή βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, ούσα τελευταία.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώθηκαν για την αγάπη τους στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, κλείνοντας τη μικρή "γιορτή" τους με τον εθνικό ύμνο. Ένα "ζέσταμα" για την αποψινή αναμέτρηση...

"Στην Ουγγαρία ήρθαμε να πάρουμε διπλό..."

Πάρτε μια "γεύση":

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ