ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στην Εθνική Νέων ο Μπουζούκης αντί του τραυματία Πίσπα

Στην Εθνική Νέων ο Μπουζούκης αντί του τραυματία Πίσπα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τραυματισμός του Σωτήρη Πίσπα στο ντέρμπι των Κ20 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό έφερε τον αποκλεισμό του πρώτου σκόρερ των πράσινων από την Εθνική Νέων και στην θέση του κλήθηκε ο Μπουζούκης.

Ο Σωτήρης Πίσπας στάθηκε άτυχος στο ντέρμπι των Νέων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό καθώς λίγη ώρα μετά το γκολ που σημείωσε και μείωσε για το τριφύλλι σε 2-1 ένιωσε ένα τσίμπημα στον αριστερό δικέφαλο και έγινε αλλαγή.

Αμέσως ο νεαρός φορ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση. Κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την προσπάθεια της Εθνικής Νέων στην Elite Round την επόμενη εβδομάδα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Γκούμας, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Σπύρο Λιβαθηνό βρέθηκαν στο "Γ. Καλαφάτης" και με το που είδαν τον Πίσπα να γίνεται αλλαγή άρχισαν να σκέφτονται τις διαθέσιμες λύσεις.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 /  ΠΑΟ - ΟΣΦΠ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ

Μετά το τέλος του ματς μάλιστα είχαν ενημέρωση από το ιατρικό τιμ των πράσινων για τα αποτελέσματα των εξετάσεων και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει ο νεαρός φορ. Από τη στιγμή που έμαθαν ότι δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν κάλεσαν τον Γιάννη Μπουζούκη.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού είχε κληθεί πρόσφατα σε φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Νέων όπου είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους Γκούμα, Λιβαθηνό ενώ και στο ντέρμπι το Σάββατο ήταν από τους καλύτερους των πράσινων και η απόδοση του ανταμείφθηκε.

Να θυμίσουμε ότι οι παίκτες της Εθνικής Νέων θα συγκεντρωθούν την Δευτέρα και θα αναχωρήσουν απευθείας για την Ολλανδία ενώ την Πέμπτη είναι το πρώτο ματς κόντρα στην Ουκρανία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ